Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CHANEL-

Marzy mi sie ''kaloryfer'' na lato

Polecane posty

Gość IMO13247
Alpert urwał się z choinki i nawet nie wiadomo do kogo mówi...

Mam czas na cwiczenia, tylko lenistwo mnie ogarnia. Co to jest FBW? Mam dwa przyrzady, na ktorych mozna prakrycznie wykonywac wszystkie podstawowe cwiczenia + worek treningowy, ktory bardziej sluzy mi do robienia brzuszkow powietrzu, tez mozna sprobowac zaczepic sie na drzewie na poczatek.

Po prostu nie korzystałam i nie będę. Zdrowo się odżywiam i nie potrzebuję suplementów diety. Jak ktoś używa to ok, ale ja nie czuję takiej potrzeby

Gość IMO13247
FWB- Full Body Workout Jakie przyżądy?

Gość Mocarz
FBW- full body workout ale lenistwo mu nie sprzyja, podobnie jak brak niektorego sprzetu

Gość IMO13247
Aha! Zapomniałbym. CHANEL, a Ty ładna jestes?

Po pierwsze nie możesz mieć na brzuchu oponki, żeby Twoje mięśnie były widoczne. Po drugie mięśnie wyrabiają się w ciągu 28 dni, pod warunkiem, że trenuje się regularnie, ale chodzi tu raczej o ich siłę, rzeźbę uzyskać można jakoś mniej więcej po kilku miesiącach regularnych treningów. To zależy jak bardzo zarysowany kaloryfer chcesz mieć, ale jeśli nie masz tłuszczu na brzuchu, to jeśli zaczniesz od zaraz (ale nie tylko zwykłe brzuszki, tylko ćwiczenia całego korpusu i broń boże 6 weidera, bo to szajs), to do lata powinno Ci sie udać.

Linex X 615 i drugi, jest dobry na cala dola czesc ciala.

Gość IMO13247
Hanej szarlatanie... Twoje dane są mieszaniną faktów i czarnej magii.

Gość IMO13247
Hanej nie każ mi Cię kopnąć w rzyć przez monitor ;) Linex X 615 tam dobry ten drążek jest...podaj nazwę drugiego przyrządu.

Power Line. Mowicie o odzywianiu, zdecydowanie trzeba swoje cialo zdrowo traktowac, a teraz trudno kupis dobre mieso bez hormonow i warzywa bez pryskania.

Imo, linex 615, to jest taka cala, nazywaja to wieza, drazek tez w tym jest.

Gość IMO13247
CHANEL ten powerline jest taki z siedzonkiem, wejściem na nogi i przyżądem na łapki?

Gość IMO13247
Rany...ile Cię to kosztowalo. Dowiem się o Tobie paru rzeczy to mogę ułożyć ci ten FWB...

Gość Mocarz
Podciaganie na drazku , brzuch mozesz robic. I o ile dobrze widze, to dipsy. Szkoda, ze sztangi ze stojakami nie masz bo robilabys najwazniesze czyli przysiad i martwy

Gość poij
ja kiedys troche pakowąlem ale mi sie odechciało na siłke tez jakos checi brakuje dzieki Bogu ze chociaz z mordy jestem ok

IMO, to ty sie na tym znasz tak profesjonalnie? To byloby super, taki indywidualny program cwiczen. Mocarz, kurcze znowu nie lapie, co to sa dipsy?...a ciezarki male mam.

Gość o/n/a
-> Hanej " Po pierwsze nie możesz mieć na brzuchu oponki, żeby Twoje mięśnie były widoczne" a w jaki sposób pozbyć się małej oponki? jestem szczupła ale od siedzącego trybu pracy dostałam brzuszka i boczków :/

Gość IMO13247
Dipsy to pompki na poręczach. Broń Boże rzadne profesjonalista, po prostu ćwiczę juz trochę a w dobie internetu nie mam zadnej wymówki abym nie wiedział co robię...

Gość IMO13247
Ona, Ćwiczenia wydolnosciowe-cardio Biegasz, jeździsz na rowerze, lub heja na basen.

Gość poij
na oponke to chyba bieganie pływanie skakanka??

Gość poij
tez mam kurde:/ biegac mi sie nie chce bo nie mam kondycji pływac za bardzo nie potrafie...gram regularnie w siatke ale to za bardzo nie pomaga na oponke

Do ona, zacznij chodzic na wciagnietym brzuchu, jak siedzisz plecy proste, wszystko wsiagniete do srodka, nie kulic sie, to tez powoduje ''faldy''

Gość o/n/a
nie umiem pływać ;( biegać mam zamiar, ale jak zrobi się cieplej na dworze.. pół godz dziennie wystarczy? skakanka też jest dobra na oponkę? dla niektórych moje pytania są pewnie głupie, ale ja o dietach, ćwiczeniach itp nie mam zielonego pojęcia, bo nigdy nie miałam problemu z figurą..