Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość księzycowa1992

śmiać mi sie chce z matki....

Polecane posty

Gość a ja to popieram
Uważam, że młody człowiek powinien zacząć żyć samodzielnie, a nie kwitnąć przy rodzicach aż do czasu, kiedy nie będą niedołężni i nieprzydatni. Nie zawsze jest to takie łatwe, bo życie jest drogie, zarobki małe itp., ale skoro autorka widzi jakąś szansę, to niech próbuje. I nic do tego nie ma sytuacja rodzinna - dzieci z ciepłych i kochających się rodzin też kiedyś dorastają i się wyprowadzają.

Gość kkkiiikkkaaa
Głupi jesteście (jak zwykle). jak ktoś chce przebimbać całe studia za kasę rodziców i nie chce pracować to krzyczycie, że pasozyt z roszczeniową postawą. Jak dziewczyna odłożyła kasę na start i chce pójść do pracy to tez źle. Czyli co waszym zdaniem powinna zrobić?

Gość księzycowa1992
no wlasnie? przeciez dojazdy tez kosztuja, pozatym to okolo 2 h spedzonych w drodze..zgnije tu jeslisie nie wyrwe

Gość kaRinKa_
nikt tu nie uważa że powinno się siedzieć przy rodzicach i na wsi tylko razi to w jaki sposób autorka tematu wyraża się o swojej matce - jakby jej sodówka do głowy uderzyła

Gość księzycowa1992
no jak sie wyrazam? przytocz cytaty.

Gość kkkiiikkkaaa
A co to jakis wielki problem utrzymac się w mieście? Wynajmuje się najtańszy pokój za 400zł lub mniej (ze współlkatorką) i idzie się do pracy. Przynajmniej się dziewczyna usamodzielni.

Gość księzycowa1992
a poza tym wkurwia mnie to co sie dzieje w moim domu. Cozienne sprzeczki, klotnie, wszystko na moich oczach! szlag mnie jasny trafia, jak widze jak sie zachowuje !!

Gość kaRinKa_
śmiać mi się chce matka sobie wymyslila

Gość księzycowa1992
zachowuja*

Gość księzycowa1992
kaRinKa_ śmiać mi się chce matka sobie wymyslila no rzeczywiscie buhahaha ale obraza normalnie grzech ciezki :D:D:D teraz to leje z ciebie. pomysl zanim cos napiszesz

Gość Każy orze jak może..... :)
Dobrze, ze chcesz sie wyrwać, łatwo nei będzie ale kto mowi ze ma byc latwo. jak chcesz sie wyrwac to ryzykuj!!!

Gość kaRinKa_
mówisz o niej z lekceważeniem jakby to był ktoś z ulicy nie szanujesz jej zdania - traktujesz ją jak wroga że niby chce cię zatrzymać w tej dziurze na siłę

Gość księzycowa1992
w pewnym sensie masz racje, bo jesli by z ojcem umiala sie zachowac to chcialabym tu zostac. A tak? sory ale nie chce skonczyc w psychiatryku

jedź do tego miasta powodzenia, a rodzicom pokaż kafeterię: tacie znajdź jakieś topiki jak dbać o kobietę, a mamusi dział erotyczny i nawet na weekend nie zatęsknią za córeczką :D

Gość bunia777
Wiesz ja też miałam dość matki, i dlatego uciekłam z domu, ale w małżeństwo. Miałam szczęście bo mój mąż to dobry człowiek, bardzo odpowiedzialny i wspaniały ojciec. Ja nie miałam możliwości studiować. Teraz jestem matką 3 dorosłych dzieci { 27,26,18} i nie chcę ci prawic morałów bo to jest głupie. Życzę ci żeby ci się wszystko udało, ale samodzielne życie jest strasznie drogie. Nie wyjeżdżaj w ciemno tylko musisz się zorientować w warunkach- tzn poszukać ewentualnej stancji, ile to będzie kosztować, jakie są ceny żywności w mieście, a takimi głupimi wypowiedziami że studia zaoczne są dla wieśniaków się nie przejmuj. Pamiętaj tylko że 4 tyś na długo ci nie starczy. I jedna rada- pamiętaj żeby swoim dzieciom nie stworzyć takiej atmosfery w domu, że będą chciały z niego uciekać. Ja nie zrobiłam tego błędu i mam bardzo dobre kontakty zarówno z córkami jak i z synem. Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Gość llalalalalalal
do jakiego miasta idziesz na studia?

Gość księzycowa1992
olsztyn