Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suczkaaaaa

piszcie o tym co was podnieca

Polecane posty

Gość Marcin 22:-)
Hm szczerze patrzenie jak dziewczyna sama się bawi napewno by mnie bardzo pobudziło do akcj:-) odrazu bym był blisko i moje rączki lub języczek by ją pięścil:-)

Hm widok kobiety która bawi się sama. Napewno by mnie bardzo pobudziło i bym był już blisko i bym ją piescil swoimi paluszkami języczkiem hm. Niestety jeszcze nie widziałem jak dziewczyna to robi

Hm widok kobiety która bawi się sama. Napewno by mnie bardzo pobudziło i bym był już blisko i bym ją piescil swoimi paluszkami języczkiem hm. Niestety jeszcze nie widziałem jak dziewczyna to robi

A jak jeszcze inaczej:) nie widziałem jeszcze jak kobieta sama to robi:(

Gość facecie faktycznie bardzo
lubia damska masturbacje, zwlaszcze z ze tak powiem bliska a mnie podnieca bardzo duzo rzeczy, nawet takich banalnych, czasem to mnie nawet podniecaja meskie dlonie i umiesnione rece, czy chociazby zachodzenie mnie od tylu i zwykle obcieranie sie w takiej pozycji...to z takich najzwyklejszych rzeczy z innej beczki to podnieca mnie jak sobie wyobrazam siebie w ponczochach i bardzo krotkiej spodniczce w szpilkach i samym czarnym staniczku, a moj facet mnie bierze od tylu oparta o stol lub coskolwiek innego, kiedy mi podwija spodnieczke i sciaga strinki, a potem no coz tu mowic dalej, to bardzo na mnie dziala mmmmmmm podniecajacy jest tez nabrzmialy penis i mezczyna w samych jeansach A poza tym to musze niebawem zrealizowac nowa fantazje, tylko nie wiem czy jest do wykonania - mam zamiar zabrac mojego faceta do kina, zalozyc spodniczke i ponczochy, natomiast nie zalozyc majteczek, nawet sie chyba czegos takiego by nie spodziewal, a w trakcie seansu chwycic jego dlon i wlozyc miedzy nogi....tylko jest taki maly problem, jak gdzies sie wybieramy razem i mam spodniczke to ona zawsze laduje tam rece i boje sie, ze nie bedzie przez to niespodzianki......

Gość Marcin22:)
Hej:-) co tam:-) iza i jak foty:-)

Gość hmmmmm....
zawsze lubiłam 2 zabawki jednoczesne i ceber z pewnym facetem. zawsze lubił patrzeć.. a ja to uwielbiałam. brakuje mi tego

Gość hmmmmm....
najcz. 2 dilda albo kulki

a co to jest to pierwsze? Sorki jestem nieobeznany. Albo sprawdzę w necie.

no własnie-czy kulki sprawiaja przyjemność kobiecie? nigdy nie używałam tego typu zabawek

Gość relcontrol
Widzieć jak czyjeś fantazje, podniety zostają spełnione. Perwersyjność u kobiety, fascynacja seksem, silne libido. Kobiecy orgazm. Dominacja nad kobietą, psychiczna i fizyczna - wiązanie, release control. Głębokie gardło. Kobieta umazana śliną, nasieniem itp.

Gość suczkaaaaa
Jak mijają Walentynki ?

Gość suczkaaaaa
no ja też przed kompem..juz wróciłam od mojego chłopaka... A ty Izabella? Cały dzień sama?