Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Meyve

Jak można wytrzymać bez seksu do ślubu?

Polecane posty

Niestety nie wyobrażam sobie tego. Nie chodzi mi o dziewictwo. Po prostu założyć, że od dzisiaj tego nie robimy i tak jeszcze rok albo dwa do ślubu.

Facet mi powiedział, że chce mi udowodnić, że nie jest jak wszyscy i że może na to czekać, bo nie za to mnie kocha :(

a czemu chce Ci to udowadniać??? :o Jak dla mnie: po pierwsze facet nie robi takich bzetów bez przyczyny, po drugie - nawet jak jest przyczynam, to normalny facet sie w takie głupoty nie bawi więc w skrócie - sytuacja jest chora ;P

Nie obrażaj mnie. Kobiety mają coś takiego jak dni płodne. Skoro to, że mam ochotę na seks oznacza, że jestem szmatą, to znaczy, że wszystkie kobiety są szmatami - poza aseksualnymi i martwymi. Poza tym piszę tu o tym, bo liczę, że się odezwie przykładna kobieta i załagodzi moje żądze.

Dlaczego chce mi udowadniać? Bo ma dość duże doświadczenie w tych sprawach i nie chce, żebym się czuła kolejną zaliczoną. Swoją drogą dobry sposób na manipulację seksualną - jak w "Pół żartem, pół serio". Seks oralny niby mógłby być, ale wie, że jakby był, to ani on, ani ja nie powstrzymalibyśmy się przed kolejnym krokiem. Co za tym idzie, nie możemy nawet spać w jednym łóżku, bo to doprowadziłoby do dotyku, a to z kolei do seksu oralnego.

Nie, sugeruję, że w dni płodne ochota jest nie do wytrzymania. Offermo, zamilcz. Nie puszczam się, tylko mam ochotę na bliskość cielesną z mężczyzną, z którym chcę spędzić resztę życia.

dalej nie rozumiem, jak doświadczony facet może bawic sie w takie bzdury wybacz, ale dla mnie to jest śmieszne

Gość głupia suczzz
ja jestem bez seksu i żyje :O

Gość krooolefna
facet jest impotentem albo go nie pociagasz :O

Bo jest tak jak mówi... chce ci udowodnić, że cię kocha za całokształt, że nie chodzi mu wyłącznie o seks :) możesz przystać na jego propozycje... I tak długo bez tego nie wytrzyma, a przerwa sie pewnie przyda :) albo masz drugie wyjście powiedzieć mu o tym, że też czasem masz na to ochotę i że nie musicie się powstrzymywać, bo tego od niego nie wymagasz... :)

Gość MAG.xD
jeśli facet chce poczekać tzn że ma szacunek do kobiety i jej ciała. Szkoda że nie ma więcej takich facetów.:(

jeśli facet chce poczekać tzn że ma szacunek do kobiety i jej ciała." albo trafił frajer na "wykorzystywaczkę" :P

Gość króoóliczek
Nie wierzę, że coś się za tym nie kryje. Nie wierzę, że robi to dla Ciebie, nie dla siebie z jakichś powodów, które chce ukryć. Normalny, zdrowy na umyśle facet nie będzie od siebie i od Ciebie wymagał takich poświęceń. Bo nie rozumiem w imię czego ma zmuszać Ciebie i siebie do powstrzymywania się od bliskości. Nie ma to sensu jak dla mnie. Dlatego jestem pewna, że kręci.

Gość gość
króliczek i klaudynke, typowe"ruchawice" w ktorych makowach nie moze sie zmiesic, ze ktos moz e miec zaasady, 90% niby katolików, a nie wiedza, nie wiecie, ze to w chrzescijaństwie, seks przed slubem jest grzechem, moze one chce dochowac jej czystosci... poojebane sucze..myslace tylko cipą tego nie rozumieja, ze sa jakies wartosci wyzsze, zasady, ze mozna sie powstrzymac, ze nie jestesmy bezwolnymi zwierzetami dajacycmi sie tylko instyktom, ze mozemy panowac na chuciami...

Gość gość
ale ciezko wam zapanowac nad sutenerami

Gość gość
Jak to jak.? Normalnie. Ja już prawie 20 lat wytrzymuję i jest dobrze. Niczego mi nie brakuje. Ty jakaś szmatława i puszczalska musisz być że nie wytrzymasz. Problem z d**y wzięty :O