Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajaca dyrektora

kocham dyrektora

Polecane posty

dyrektorowa w sensie zona pana dyrektora:D zamotało się tutaj;) ja muszę się rozerwać, pobawic gdzies jutro może na chwilę zapomnę o NIM żeby w poniedzialek znow patrzeć na niego z lubością:D

to aż dziwne jak w takim przypadku chętnie się chodzi do pracy:D a potem tam już będąc ciężko tak siedzieć jak mysli milion:D oczywiscie nie zwiazanych z pracą:D

Dokładnie Kochajaca :D. Do pracy lecę jak na skrzydłach, jestem pierwsza na parkingu. Potem nie mogę sie skupić, ciągle strzygę uszami nadsłuchując jego kroków, jego głosu. Tęsknie za jego zapachem

,, a widzisz, jak się nie jest inteligentnym to sie nie wie, a czy mężczyzna nie może raz na jakiś czas sprezentować kobiecie butów? :D

Gość kończy i zaczyna
kurwa ty czytać nie umiesz ?! jej nic to D Y R E K T O R K E !!! i to ONA jak sam nick wskazuje ,a ty gadasz z podzszywem* * możliwe ze juz to wiesz ale nie chciała mi się czytać tego tematu nara.

dyrektore powiedziałeś że nie jesteś kobietą, ale nie powiedziałeś czy jesteś mężczyzną, więc jak jest ??

Gość fafaafa
uo to kim jest dyrektore?

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
POTRZEBUJESZ WIEDZIEĆ CO SIĘ WYDARZY ? W SFERZE UCZUĆ FINANSOW BĄDZ ZDROWIA? ZAJRZYJ NA MOJE AUKCJE ALE WARTO OCEN PO KOMENTARZACH WIELE KLIENTOW STALYCH TANIO PROFESJONALNIE !! http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html

Gość grabuts
dyrektore ma fujarke w spodniach;) ale muszelke w majtach:D

Gość nie kochajace dyrektore
a gdyby bylo kochajaca dyrektore to w ogole być urósł:D

nick nawiązujący do sytuacji, ale dziękuję:D idę poruszać dupką:D może znajdę jakiegoś fjnego wolnego kawalera, który będzie mną zainteresowany bardziej niż ja nim:D ps. jeszcze tylko ndz i będzie poniedziałek jupi:D

Jak czytam swoje wpisy to dociera to do mnie jaka jestem żałosna. Muszę się koniecznie odkochać. Nie dla psa (suki) kiełbasa. Ech, ześlijcie mi antidotum na tą truciznę ;)