Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość landra

płacze........

Polecane posty

Gość landra

czy dla was tez zycie jest bez sensu a mąż oddalony jakos dziwnie......płacze słuchajac piosenki anity lipnickie ostatni list;( jestesmy dopiero 5 lat po ślubie a ja do czegos tęsknie;(

Gość landra
napiszcie cos zyciowego.....prosze bo mam doła giganta i niebez przyczyny......mam 25lat i jakos tak.....;(

Gość landra
kapsko mnie swędzi a mąż ma zbyt małego :( tęsknię za dużymi zaganiaczami z rodzinnej wioski

Gość landra
ale żenujace podszywy;(ehhhhhhhhhhh

Gość zostało mi 7 dni
tutaj nie ma co płakać, tylko trzeba porozmawiać z mężem

Gość landra
z meze to ja rozmawiam w miare mozliwosci...hm przewaznie jak siezi przed telewizorem wiem ze nikogo niem i tu nieoto chodzi.ale czaesm mysle ze inaczej sobie wyobrazałam swój własny dom...mamy wspaniałrgo 5latka mąż pracuje ale nasze zycie kreci sie wokół telewizora i tyle...jakos brak nam usmiechu i wzajemnego wsparcia......niemam poczucia bezpieczenstwa chociaz kazdy grosz przynosi do domu i nigdzie bezemnie niechodzi...wogóle niema kontaktuz synem chyba ze go o to poprosze...mam jakos doła o to nasze zycie.niby nic niebrakuje ale brak mi domowej ciepłej atmosfery

Gość zostało mi 7 dni
i wlaśnie o tym porozmawiaj z mężem:) Nie usprawiedliwiam, ale może jest czasem zmęczony po pracy i dlatego tak malo kontaktów z synem. Porozmawiaj:)

Gość landra
dziekuje ja naprwde chce tworzyc normalna i kochajaca sie rodzine jakiej nigdy sama niemiałam...i dlatego chce aby mój syn był szczesliwy.......kocham ich ale czasem kobiteta tak ma ze jakos żle to widzi wszystko.......dziekuje za porade...