Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarusia2

do dziewczyn które były 2 razy w ciąży

Polecane posty

Gość klarusia2

witam mam 4 letnią córke,pierwsza ciąża przebiegała bez żadnych objawów ,teraz mysle,ze moge byc w ciąży po raz 2 głównym objawem są bolące piersi w dzień ból ten jest łagodny ,ale wieczorem jest totalna masakra:(a gdzy się nachylam mam takie uczucie jakby mi piersi rozrywało podobnie jak na czs karmienia,,,,czy to moze byc ciąża????????????????

Gość klarusia2
:(

boże znowu ty.!!!!!!juz przed chwilą o to pytałas i dostalas odpowiedzi!!o co ci chodzi???!!!czekaj za @ jeny jak sie nie pojawi to ponow test-już drugi raz w ciąży a tępa jak kloc no.!

Gość klarusia2
cb o wypowiedz prostaku nie pytam ,ty za to nie masz zadnego pojęcia o temacie a sie wypowiadasz wieć zniknij kobieto

sama jesteś prostakiem bo ciągle pytasz się o to samo kobieto.!!!ile razy mam pisać czekaj za @ i ponów test jakbyś nie dostała @.???!!!!!weź się ogarnij jakiej ty wypowiedzi oczekujesz.??!?!!!piersi bolą i w ciąży jak równiez przed okresem-musisz czekać nie rozumiez?widzę ze pojęcia masz zero...i się ładnie odzywaj myślisz,że jak z pomarańczowego piszesz to można obrażać???ja prostakiem nie jestem bo pojęcie mam a ty jak widać zakladasz 2 takie same tematy i ciągle to samo ludzie odpowiadają a ta zakłada sobie drugi temat..nie dociera????ktos ma ci zajrzeć pod spódnicę online czy jak??

Gość klarusia2
pierwszy założyłam na ogólnym przez pomylke jakbys nie zauwazyła dziewczynko a po 2 to temt byl kierowany do dziewczy które były 2 razy w ciąży i które wiedzą co oznacza ból "na karmienie" jak sądze nie jesteś w temacie więc na darmo się pocisz!!!!

Gość klarusia2
i jeszcze jedno to że pisze na pomarańczowym nie oznacza że masz prawo do jechania po ludziach

Gość Ginekolog09731254682342545731
daj zbadam Cie online jak pisze kobieta;)Byłaś juz w ciąży i z tak durnymi pytaniami tu wyskakujesz??Ile Ty masz lat?Bo dorosłe kobiety mające już dzieci nie pytają na forum czy sa w ciązy a wiedzą do kogo się zgłosic i co zrobić żeby rozwiac wszelkie wątpliwośc.Kobieta87 mądrze pisze.A ty weź dorosnij

Mogłabyś się podniecać jakby zaczął sie spóżniać a jak piszesz pozostały ci 3 dni do okresu.!a i testy ciążowe robi się w teriminie @ a nie przed,niewiedziałaś????????????????????bo ja pomimo jakoś to wiem dziewczynko;)także czekaj na dupie na @ i nie wymyślaj.Dobranoc...

Gość klarusia2
widze ze ani jedna ani 2 dokładnie nie czytała tego co napisałam First Deadly Sin, The lat mam 29!!!!!! pisalam ze pierwsza ciąża przebiegała bez zadnych objawów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mieszkam w hiszpanii w małej miejscowości do lekarza się zapisałam i musze 2 tyg czekac

Gość gbabgbhtggdvdfzBtgvrttwbn
Masz to ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ołłłłłłł jeeeeeeeeeeee haha zakochałam się hahahhahahhah ale jaja hahahahah co za cyrk normalnie na kwadratoych kółkach!!!!!!!!!!!!!!!A tTy tępa babo 3 dni do okresu masz to norma ze cycki bolą!!!!!!!!!!!!!!!!!test kuźwa przed dostaniem okresu Ty chyba 16lat masz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i pierwsze se zrobiłas w wieku 12 albo drugie wyjscie jestes wyjątkowo tępą laską!!!!!!

tak jest,pierwsze tygodnie ciazy a tobie juz się pokarm zbiera i rozwala ci cycki!Bravo za pomysłowość 29cio letnia matko 4letniego dziecka.

robienia testu przed terminem miesiączki też ci gratuluje.Po prostu mądra głowa z Ciebie nie ma co.

i nastała cisza

a co to jest ból na karmienie??????? Masz jeszcze 3 dni do @ a twierdzisz że piersi moga cie boleć już na karmienie :D:D:D:D:D kafeteria i ludzie tutaj nigdy nie przestaną mnie zaskakiwać :D:D:D:D wszyscy ci piszą jak jest a ty i tak swoje....idź kup test i będziesz wiedziała...bez zrobienia testu nawet za 2 tyg lekarz nic ci nie powie, bo może jeszcze nie być widać, podstawa to test, tylko nie mów że nie masz gdzie kupić ;);)