Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonajesstem

Coś nie tak z moim organizem! pomocy

Polecane posty

Witam. Mam do was pytanie. Dzisiaj mój 26dc, przeważnie cykle mam około 32-35 dni, ostatni cykl miał aż 48 dni, i nie była w nim podniesiona temperatura pochwy... Jak już mowilam dzisiaj 26dc cyklu a ja wymiotuje... Poprzednia miesiączka była normalna, byłam nawet na badaniu krwii, czy jednak w tym cyklu mogły się pojawić tak wcześnie objawy, jak dzisiaj pierwszy dzień mam podniesioną temp. czy to może być ciąża czy zwykle zatrucie? Dodam, że chlopak bez zabezpieczenia wchodzi maksymalnie 4-5 razy. POMOCY! Dzięuje :)

bardzo prosze o jakies wypowiedzi osob które mi mogą doradzić

Gość umierasz czas zbić
sobie trumne na własne truchło

?

Kochan tu CI nikt nie odpowie bo tu same chamy zostały juz, wszystkie normalne dziewczyny przeniosly sie na inne fora a to dlatego ze jaki bys temat tu nie wpisala i tak cie zbluznia, ja cie moge tylko pocieszyc ze ja nie mialam okresu przez miesiac co sie okazalo mam problem z jajnikiami przepisal mi lekarz tabletki anty i jest ok, polecam wizyte u lekarza, ale moze to bylo spowodowane chorba albo jakims stresem wiekszym, najwazniejsze to obserwuj sie :)

Never ale to jak na wymioty ciążowe nie za szybko?

Zrob test wtedy bedziesz spokojna, ja zrobilam 3 jak mi sie okres spoznial wszystkie negatywne wyszly a ja sobie wkrecalam ze jestem w ciazy, bo bolal mnie brzuch bylo mi niedobrze i takie tam, zrob test i bedziesz spokojna i jesli powtorzy ci sie cos takiego idz do lekarza zawsze lepiej miec pewnosc ze wszytsko jest ok

problem jest taki ze na test jeszcze za wczesnie... nie minely nawet dwa tygodnie.... Poza tym dzisiaj pierwszy dzien podniesionej temp...

Gość rozowe paznokcie
a jak twoje piersi >

piersi nic, nie bola i nie sa wieksze...

wypoowie sie ktos jeszcze?

Poza tym mam okropne wiatry i jak ostatnio jechałam autobusem i sobie pierdłam to zagazowałam wszytskich pasażerów, niestety były trzy ofiary śmiertelne.

czemu nie mozna liczyc na zadna pomoc? podszywanie sie pod nick wcale nie jest fajne... ktos pisze z problemem i prosi o odpowiedz... jezeli nie chcesz pomoc pomin ten watek...

Mój chłopak to już chodzi w masce gazowej i kiedy uprawiamy stosunki wygląda jak słoń gdy mu ten otwór wentylacyjny się buja. Prosze o pomoc bo już nie wiem co robić!

Kochana idź po test bo inaczej się nie dowiesz. Organizmy kobiet są różne i każda reaguje inaczej, ja nie wymiotowałam ani razu w ciąży i a inne kobiety nie wychodzą z toalety. Mi Ci nie odpowiemy czy jesteś w ciąży. Każde wejście penisa może nieść za sobą ryzyko zapłodnienia,ale nie musi.

misia niestety na test jest zdecydowanie za wczesnie....