Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitka666

Kłykciny w ciązy

Polecane posty

Gość Anitka666

Dostałam to cholerstwo w ciazy..chciałabym sie dowiedziec czy której z was tez to przechodziły i co lekarz w ciazy wam polecił..ja jestem załamana ciagle ogladam to w lustrze :(

Gość rwerwr
a jak to wyglada? jak bys mogla opisac?

Gość rozowe paznokcie
gdzieś ty to zlapala?

Z mojego notatnika: przygotuj odparowany do 1/4 mocz(na wolnym ogniu gotować w emaliowanym garnku np. litr moczu tak długo, aż zostanie 1/4, czyli szklanka, nie mniej!) kuracja polega na moczeniu kłykciny naprzemiennie gotowaną i starą(tzn. kilkudniową niegotowaną) uryną. Może co kilka godzin zmiana? To jest medycyna naturalna.

Gość anitka666
nom nie wiem gdzie zlapalam w ciazy mi wyszly lekarz powiedzial ze od partnera ale mialam tylko jednego zbadal sie i jest zdrowy wiec nie wiem basen ubikacje ale powiedziala ze to klykciny przepisala mi heviran ale fatalnie sie po nim czuje :( laski pisały ze jedyne co im pomoglo zamiast masci za 100 zl czy wypalania usuwania to ocet smarowaly patyczkiem do uszu i znikaly ale nie wiem czy w coayz tma mozna

Gość ajurwedka
Anitko sprobuj z tym odparowanym moczem, tylko medycyna naturalna teraz w ciazy, jesli sie tego nie pozbedziesz to bedziesz musiala miec ciecie cesarskie aby nie zarazic dzidziusia wirusem

Gość Anitka666
i tak bede miala cesarskie ciecie bo mialam wypadek samochodowy i mialam polamana miednice w 7 miejscach..wiec tym sie nie martwie ale zle sie z tym czuje chcialabym sie tego pozbyc juz..:(

Gość kłykciny to kiła????
co to jest?

Gość anitka666
jak nie wiesz co to jest to po cholere tu piszesz ja oczekuje rady a nie uczyc innych...