Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Never Lose Hope

co sadzicie o tym wozku

Polecane posty

Gość mama julkiiii
mnie sie podoba

Gość dawczyni
wozek jak wozek. moze byc. wazne zeby tobie sie podobal, byl wygodny dla ciebie i dla dziecka. no i bezpieczny.

slapi ładny tylko jest jedno ale :( strasznie wadliwy, łamliwy i w ogole bez sensu :(

milas go? Moja corka ma teraz 10 miesiecy, wiec chcialabym zeby przez chociaz rok mi posluzyl, bardzo mi sie podoba, ale jak mowisz ze wadliwy... ktos go mial jeszcze moze?

szkoda kasy na taki badziew, poczytaj opinie!! Mi też się podobał ale jak poczytałam opinie o nim to zrezygnowałam. Zainwestowałam w lepszy wózek. Kupiłam baby jogger citi mini, jak będę miała 2 dziecko to dokupię sobie gondolkę za niecałe 300 zł i będę miała głęboki. Wózek może trochę drogi ale wart swojej ceny :-)

poszukaj lira 3 albo lira 4 na allegro w gronie moich znajomych dwie jezdza lira i chwala sobie jak malo kto :) ja osobiscie polecam tez quinny zappa,troche wiecej koszuje ale naprawde warto :)

No te Lira rzeczywiście podobne, tyle że 3 kołowce mnie nie przekonują. Moja niunia już chodzi, wiec chyba jednak kupię ten co znalazłam bo nie opłaca mi się droższego, ale dziękuję za podpowiedzi

ja mam slapi juz blisko rok i jestem bardzo zadowolona. Ale ile ludzi tyle opinii. Ja osobiście polecam ten wózeczek