Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonajesstem

Pomocy!

Polecane posty

Witam. Mam do was pytanie. Dzisiaj mój 26dc, przeważnie cykle mam około 32-35 dni, ostatni cykl miał aż 48 dni, i nie była w nim podniesiona temperatura pochwy... Jak już mowilam dzisiaj 26dc cyklu a ja wymiotuje... Poprzednia miesiączka była normalna, byłam nawet na badaniu krwii, czy jednak w tym cyklu mogły się pojawić tak wcześnie objawy , jak dzisiaj pierwszy dzień mam podniesioną temp. czy to może być ciąża czy zwykle zatrucie? Dodam, że chlopak bez zabezpieczenia wchodzi maksymalnie 4-5 razy. POMOCY! Dzięuje

moge na kogo liczyc? blagaam

Gość Hentai21
Z mojego punktu widzenia nie jest to ciąża, badanie krwi coś by wykryło. Nie masz sie o co martwić ;)

ale badanie krwi wykonane bylo w poprzednim cyklu poniewaz przez 48 dni nie mialam miesiaczki... a teraz nowy cykl 26dc. a ja w nocy zaczelam wymiotowac i miec biegunke... dziwi mnie to ze dzisiaj jest pierwszy dzien podniesionej temp w pochwie...

prosz was dziewczyny, pomozcie...

Wg mnie jesteś chora, a poprzedni cykl rozregulowany stresem, bezowulacyjny itp. Stawiam na zatrucie. Pozdarwiam

i dzisiaj jezeli jest pierwszy dzien podniesionej temp to moge miec dzisiaj owulacje, czy temp mogla pojawic sie przez wymioty i biegunke...? Dzikuje mamo urwisa!

dostałam gorączki 38* więc to zapewne nie ciąża. do tego biegunka wiec pewnie zatrucie, grypa żołądkowa... co o tym myślicie?

dziewczyny co myślicie?