Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawczyni

DKMS kto sie zarejestrowal jako dawca szpiku?

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyny ! DKMS jest niemiecką firmą. Przyczyńmy się do ratowania bezpośrednio polskich istnień. Mamy w kraju duże możliwości

Gość Detektor
DKMS to firma(nie z POLSKI) nabijająca i piorąca mózgi naiwnym Polakom,którzy myślą,że oni(DKMS) są tacy"czyści,chętni pomagać itd"otóż NIE SĄ.Moje pytanie:Dlaczego DKMS rejestruje osoby z chorobą psychiczną?Tak,zgadza się!Mam nawet dowód bo nagrywałem kolesia z DKMS i kiedy zapytałem,czy to jest zgodne z prawem,to jąkał się,dukał,po czym odpowiedział mi,że cytuję:...wierzą osobie,która się rejestruje i...tyle.Depresja?A owszem,może być dawcą!Anoreksja?Nie szkodzi,byleby jakoś stać na nogach i mieć w miarę przyzwoite BMI.To są słowa faceta z DKMS.No i co Wy na to?!Dla mnie to skandal.A wiecie co dalej z Waszymi danymi?No oczywiście,przecież DKMS jest taki"ok",a Wasze dane latają po świecie za kupę kasy.

Gość gość
od rejestracji są Regionalne Stacje Krwiodawstwa, a nie jacyś dodatkowi pośrednicy, szpik pobiera się tak samo jak krew tylko że dłużej i tyle

Gość WieR

Wykorzystani do szpiku kości  https://dziennikpolski24.pl/wykorzystani-do-szpiku-kosci/ar/3841601

Gość Absurd i już
Dnia 11.02.2011 o 09:30, Gość ja sie zarejertwoalam napisał:

a wlasnie, ja oddalam krew juz jakis czas temu, powiedzili ze po nowym roku dostane oficjalne potwierdzenie, wpisanie do rejestru...i cisza. Dostalam tylko jakies ulotki i tyle/

Wysłałem półtora roku temu próbki i cisza ta fundacja to lipa

Gość Anja

Mi.pobierali szpik 30 razy. Niska gestosc dla 3 fundacji. W pieciu miejscach. Leki wnuszano mi na obnizanie. Tylko bylo to krwiodawstwo.. szpik ma slaby. Tylko potem oddawalam krew. Niskie mcv. Wysoki sod. Wody wysokozmineralizowane. Nie wiem. Juz w liceum.do pustych krwiodawstw. Wizja bialaczki. Az wam zniszcza szpik.w poltransplant. Szpik fatalnej jakosci.sluzyl w poznaniu splacie stolowki jovita. Dkms I inne fundacjw placebuja leki.