Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nike17

Pomocy!!!

Polecane posty

pomocy błagam potrzebuję pomysłu na walentynki są już w poniedziałek a ja nie mam pomysłu na prezent! co kupujecie swoim mężczyzna????! i jak macie zamiar spędzić ten dzień?!

właśnie w tym problem że nie mam czasu na zakupy bo pracuję od rana do wieczora i szukam pomysłu tylko żeby iść po konkretną rzecz...:)

cobys nie zrobila, to i tak twoj facet tego nie uszanuje, spytaj sie swojej mamy , ma doswiadczenie zycia z facetem duzo lat ,to ci powie jak jest szczera co dla faceta sie liczy, dobrze zjesc ,dobrze pobzykac,i kasy na to nie wydac:-P NIETRUDZ SIE I NIC NIE WYMYSLAJ ZOBACZ CO TWOJ FACET WYMYSLI ZASKOCZY CIE nic nie wymysli bo uda ze zapomnial,tacy sa faceci, a jedynie jak juz od jakies laski cos z rana dostal to mu ona przypomni ze moze tulipana ci da,facet to swinai ,przekonasz sie jestzcte nie raz,a ty mu o prezen sie strasz, kopa w zada m u daj,i tak za duzo,

PERFUMACH do jasnej cholery!!! Mianownik PERFUMY dopełniacz PERFUM celownik PERFUMOM biernik PERFUMY miejscownik O PERFUMACH narzędnik Z PERFUMAMI NAUCZCIE SIĘ TĘPAKI ODMIANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość maaaaareczeek
Weź spierdalaj Misiu -->wymiatasz:D

Gość jakas tam laska;)
ja bym chyba też nic JEMU nie kupowała, kup sobie nową bielizne albo jakies przebranie i przed nim wystąp.

Gość shiga
za ta 'perfume 'nie zaslugujesz na zadne doradzanie :O albo kup mu slownik ortograficzny i potem pozycz od niego :D

Gość Też przyszedł mi na myśl
słownik ortograficzny :O Takie błedy sadzić, ja pierniczę :O Nie wstydzisz się, że ojczystego języka nie znasz? :O