Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczy i bezrobotny

Straciłem prawictwo ale w Simsach..to jedyne miejsce w ktorym mam normalne zycie

Polecane posty

korjonos A twoim zdaniem ciągłe granie w gry a potem pisanie na forum ze jest sie nieudacznikiem jest normalne??? Dlaczego nędza? jak sobie pościelisz tak sę wyśpisz. Taka jest kolej rzeczy.. rodzimy sie, żyjemy i umieramy.. po drodze dopadają nas różne choroby. :) Kochamy,nienawidzimy, jestesmy szczęśliwi się smucimy - to jest normalne życie.

Dlaczego nędza? jak sobie pościelisz tak sę wyśpisz. W Polsce? Wolne żarty. Tu sie liczą znajomości, czasami szczęście.

"mafia 2 to nuda jedynka byla lepsze " Jedynka jest najlepsza, ale i tak dwójka bije GTA IV. Przede wszystkim pod względem klimatu, grafiki i muzyki. No i nie schrzaniono konwersji na PC.

Gość do nika
gra czy nie ...jego zycie :D ja mu radze zeby jednak wyszedl z domu zauwazyliscie ,ze wiekszosc prawikow z kafe siedzi teraz przy kompie ? Co wy na codzien robicie ? tez obijacie sie ? :D

Gość klaudia pieprzy
koktajl - ty masz tutaj podszywa ? czy mi sie wydaje ? tez bym poszedl na rower ale nie mam z kim i deszcz u mnie leje

Gość ehhhhhhhymm
on to ma dobrze, wszytko mu wyszło w tym życiu, a ja to mam takiego lęka że nawet w simsach nie zaczepiam kobiet!

Gość ehhhhhhhymm
a zwłaszcza w pierwszym podejsciu:(

Gość ehhhhhhhymm
a jak już one zaczepiają to boję się że mają lepsze kody i mnie ograją:( prawda ciężka.. ciężka gra!

doooobra, my tu o pierdołach a ja się robie coraz starsza. Spadam. Będę w poniedziałek. A co do podszywów- mój nick ma na końcu kropkę. Pozdrowionka. :classic_cool:

koktajl -wcale nie gralem , byłem i sie zmęczylem , ostatnio wychodzilem z domu 1 listopada :O :D

Witam i o zdrowie pytam Nico- super, że byłeś wtedy na prawdę na rowerze ;) 1 listopada ostatni raz wychodziłeś z domu? A może Ty masz jakąś fobie albo nerwice?

nie miałem powodu do wychodzenia :) fobii chyba nie mam , oni nie są w stanie spojrzec obok obcych ludzi...a ja przejechałem kilka km ;)