Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mada_Lena06

zajsc w ciaze to wcale nie tak latwo

Polecane posty

Gość dawczyni
za duzo myslisz za malo dzialasz. nie mysl ze dzis jest plodny a jutro bezplodny. kochajcie sie czesto bez mysli ze to po to zeby zajsc w ciaze. kochajcie sie dla przyjemnosci. dla rozkoszy. zrobcie sobie jakies romantyczne wieczory, winko, muzyka. dajcie sie poniesc fantazji, zapomnij na moment ze chcesz byc w ciazy. zyj. a samo sie ulozy. po prostu za duzo o tym myslisz a stres robi swoje. taka jest moja rada. powodzenia zycze. no i zapominajcie sie czesto. nie tylko w plodne dni!!!!!❤️🌼 POWODZENIA!!!!

Gość Mada_Lena06
Ludzie jest milo tu i mozna sobje pogadac ale jak sie pozbyc tych podszywaczy

Gość dawczyni
zaczernij sobie nick

Gość xzasqwr
ale wlasnie prawda jest taka , ze dzieci moga miec glownie ci, ktorzy nie powinni, ktorzy gardza swymi dziecmi, morduja po porodzie itp a Ci porz\adni doczekac sie nie moga

Gość Kkkrrrolliczek doswiadczalny
xzasqwr-- zachodza w ciaze szybko latwo i skutecznie Ci torzy o niej nie mysla, czyli nastolatki i jakies takie krowy rodne. Cala tajemnica zajscia w ciaze- nie myslec o ciazy. Ale niestety niewykonalne dla kogos kto chce miec dziecko.

podczas seksu za dużo myśle o zapłodnieniu i dlatego nasienie przenika mi do płata czołowego zamiast do macicy

Gość Kkkrrrolliczek doswiadczalny
no akurat tak sie sklada ze zaplodnienie nie jest takie proste i nie opiera sie tylko na wsadzeniu plemnika do jajeczka. Hormony, uczucia, ot caly problem.

Koleżanka poleciła mi znakomitego inseminatora który zapładnia zgodnie z normami UE i ma wszelkie certyfikaty zatwierdzone przez Bruksele Zaproponował mi 2 rózne metody zapłodnienia 1. metoda - woreczek ze spermą który rozpuszcza sie w pochwie - stosowana u świń 2. pistolet inseminacyjny - stosowane u krów Na którą metode sie zdecydować ????

Kroliczku masz racje... Niektore kobiety zachodza od razu...nasi przyjaciele maja 7 dzieci..Janis zachodzi bez problemu ciaza bezproblemowa rodzi.... Nieplodnosc staje sie ze tak to nazwe choroba spoleczna...ogromna liczba par ma problem z poczeciem... Psychika ma ogromne znaczenie ale powodow braku ciazy moze byc mnostwo...

Metoda inserminacji polega na wprowadzeniu nasienia za pomoca specjalnego cewnika do macicy lub jajowodu....