Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

norek123234345

Lepsza dziwka z powołania niż zakonnica za karę!

Polecane posty

Nie mam dziś za wiele czasu, zostawiam Wam zatem temat. Poczytam później!:) Uważam, że lepiej jest robić to co się lubi, nawet jeśli to jest "robienie dobrze" facetom za pieniądze. Nie ma frustracji, jest zadowolenie z tego, że robi się to co lubi i ma z tego pieniądze. No i jaki pożytek z tego płynie? Wielu facetom daje ujście olbrzymim emocjom, za które, zdarza się, czasem popełniają okrutne mordy! To lepsze i chyba bardziej potrzebne niż bycie niby "świętą", z grzesznymi myślami, zgorzkniałą i nieszczęśliwą w imię niepojętych zasad, bijącą dzieci w ochronkach, by wychować nową, "dobrą" owieczkę, czy zamkniętą za murami, modlącą się mechanicznie zakonnicą... Morał z tego taki, że nie należy ocenić ludzi i ich wyzywać za to co robią. Wszyscy mają prawo wyboru swojej drogi życia. Każdy jest w jakimś tam sensie użyteczny i potrzebny. :classic_cool:🖐️

Gość do Nobaaa
Kurwa uratowała cię przed zostaniem kryminalistą? A to ci heca. Myślisz, że one za pieniądze robią to co lubią. Hahaha! To co lubią seks robią to za darmo, wybierają sobie facetów wg własnego gustu itd. A kurwy to zwykle stare ohydne chuje pieprzą. Kurwa robi to dla zarobku, a nie dlatego, że seks ze staruchem sprawia jej przyjemność. Wierzysz w bajki?

Gość lejajajjjjjj
Bzdury, do budeli nie chodza starzy, oblesni faceci- bo tacy niewiele mogą a i nie maja za co. Do burdeli chodzą goście z kasą, a widomo jak sie ma kasę to i jezdzi sie S-klasą, pachnie sie markowymi perfumami , przeważnie goście przed 40-tką, bo tacy mają najwieksze potrzeby, najbardziej im wali testosteron.

Gość Pomarańczowa kultura
w akcji :classic_cool: Więcej wulgaryzmów nie przeszło przez klawiaturę :P ?

Gość Może i mają kasę do zapłacenia
za seks ale i tak urody im nie przybędzie i nie odmłodnieją, bo tyle kasy co Ibisz nie mają. :P Ja jestem młody, umięśniony i mam panienki za darmo. Ale nie każdy ma tyle uroku osobistego.