Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minimalistka11

TABLETKI 72 H PO!

Polecane posty

Gość minimalistka11

mam pytanie, nie jestem pełnoletnia mam 17 lat, wczoraj kochałam się z moim chłopakiem i pękła nam prezerwatywa. oboje nie chcemy mieć teraz dziecka wiec umówiłam się przed chwilą telefonicznie do ginekologa. Zastanawiam się czy przepisze mi tabletki po prosze was powiedzcie mi jak sie czuliście po takiej tabletce i jak zachować sie u tego ginekologa

Gość minimalistka11
szkoda ze nikogo nie interesuje ten post

Powiedz co się stało i poproś o escapelle. Zachowuj się normalnie. I nie podkreślaj że jesteś niepełnoletnia. Jeżeli powie: Pani ma 17 lat ? Powiedz: Tak, mam 17 lat.

Gość 678987678909876
masz 17 lat i niewiesz jak sie zachowac u gina? gratuluje. mowisz ze pekla guma a niechcesz dzieci co w tym dziwnego?

Gość minimalistka11
jak sie zapyta ile mam lat to powiem mu prawde

Gość sokMarchewkowy
jest to duza dawka hormonow, bralam ja raz. czulam sie troszke zmeczona, ale moze tez dlatego, ze przejmowalam sie sytuacja i malo spalam w nocy, troszke mdlilo, ale i ciezka glowa byla. ogolni mysle, ze dosbrze znioslam ten lek. plamien ani krawien nie mialam, a okres dostalam 5 dni wczesniej niz powinnam. ja nawet nie wiedzialam jak ta tabletka sie nazywa, bo nie mialam wczesniej takiej sytuacji, poszlam do ginekologa, powiedzialam ze chodzi o antykoncepcje awaryjna i lekarz przepisal escapelle. wyjasnil co ona powoduje, zeby najszybciej wziac i tyle :)

Gość mikikun
master namawiasz do morderstwa