Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notakhmm...

ktoś umie interpretować sny???

Polecane posty

Gość notakhmm...

trochę dokładniej niż w tych sennikach w internecie. wczoraj sniło mi się że na moich oczach moja mama zginęła pod autobusem,przejechał ją. a dzisiaj że robiłam test ciążowy, wyszedł pozytywny i później kilka osób mi gratulowało a ja się martwiłam jak sobie poradzę teraz....

Gość dawczyni
sny sa odzwierciedleniem naszych zmartwien, trosk, smutkow ale takze marzen, pragnien i radosci. mysle ze martwisz sie zdrowiem mamusi a w glebi ducha pragniesz zostac matka. a zreszta...ja tam sie nie znam....:)🌼

Gość notakhmm...
nie chce być matka,na pewno nie teraz. a moja mama ma się bardzo dobrze, więc rzeczywiście się nie znasz:)

Gość dawczyni
mowilam ze sie nie znam:P

Gość mi sie dzisiaj snilo
ze ksiaze William zerwal ze swoja narzeczona Kate dla mnie:D

Freud mówił, że sen jest spełnieniem marzenia :D Śmierć jednej osoby (Twojej matki), a narodziny nowej - dziecka (bo byłaś w ciąży we śnie). Cykl życia :D Coś się kończy, coś się zaczyna;)

Gość notakhmm...
więc chwileczkę, żeby wszystko było jasne. Cykl życia,ok ale sugerujesz że marzę o śmierci mamy i narodzinach własnego dziecka.to chore, wybacz

Nie jestem interpretatorką snów, ani nie sugeruję, że marzysz o śmierci matki. Piszę tylko to, co wiem z psychoanalizy :D Ale nawet laik może zinterpretować twój sen w następujący sposób: czeka Cię zmiana, zakończysz jakiś etap swojego życia, a rozpoczniesz nowy. To ta samo, jak z wróżkami, wróżbami i przepowiedniami ;)

Gość mi sie dzisiaj snilo
sny to przetworzony przez twoja podswiadomosc obraz tego, co przezylas w ciagu dnia. Moze np przeczytalas artykul o wypadku a pozniej np twoja mama zadzwonila i twoj mozg powiazal te dwa fakty. Nie doszukuj sie glebszego sensu bo go tam nie ma. cala noc snimy a pamietamy tylko niektore sny.