Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niepewna nie

Proszę.. oceńcie moje uda, tyłek i brzuch, FOTO

Polecane posty

Wiem, że to trochę głupie wstawiać na forum fotki, ale u bliskich osób nie mogę oczekiwać obiektywizmu Oceńcie moje uda, pośladki i brzuch Bardzo proszę Ćwiczę od kilku tygodni, zmieniłam sposób odżywiania (schudłam w efekcie 4kg) ale dalej nie mogę patrzeć na swoje ciało wciąż mam wrażenie, że wyglądam jak słoń sami zobaczycie, zero wcięcia w talii.. chciałabym być kobieca na wiosnę nosić sukienki, mini ale jakoś nie umiem się przełamać Wypowiedzcie się, chciałabym wiedzieć czy warto ćwiczyć, czy efekty są pozytywne, czy wciąż wyglądam beznadziejnie :/ Ps WIEM, ŻE MAM MAŁE PIERSI, NIE MUSICIE MI TEGO WYPOMINAĆ.. http://www.voila.pl/337/hi1w0/?1 http://www.voila.pl/340/16l6n/?1 http://www.voila.pl/336/634je/?1

Gość Fan, Ty się tak...
Najs :classic_cool: A tera ściąg te fatałaszki i nago się zaprezentuj :)

Gość joi bt
podoba mi się. Bardzo mi się podoba:P

nago? coś Ty, wstydzę się a mój tyłek nie jest za duży? wciąż mam wrażenie, że wyglądam mało kobieco to chyba przez brak wcięcia w talii

Gość przystojniak1987aaa
dobrze wyglądasz a te piersi nie takie małe ;) mi bys sie spodobalo ;)

Gość onnnnnnnnnn23333sdkjldsaklfas
To jakiś żart???? Jak dla mnie to nie powinnaś już schudnąć ani 1 kg!!Wyglądasz bardzo fajnie :) bardzo seksi,a że kobieco to już nawet nie będę pisał :P Przecież masz śliczny tyłek,zgrabne nogi i do tego płaski brzuch,wiec co ty chcesz jeszcze zrzucić??

Gość Martyna_PPP
a ty znowu tu kretynko?!!! poznaje cie po staniku wtedy mialas ochydne majty :O teraz też.... weź zadbaj o bielizne :O tylko sie niewypieraj ze to nie ty bo ty bylas tu w tym okropnym staniku

Gość Fan, Ty się tak...
A tak wstydasz się :).... Buzi pokazywać nie musisz, nas interesuje reszta :classic_cool:

Gość żal żal żal
oto jest efekt fotoszopowej nagonki. dziewczyna ma idealna figurę a widzi w sobie kaszalota. może ja Ci przyślę swoje zdjęcie i sobie porównasz, zobaczysz, jak wygląda brak wcięcia w talii, jak wyglądają grube uda i nieładny brzuch. :O

Gość mama dwulatka
Wygladasz bardzo ladnie. Mowie to ja - kobieta :) jestes bardzo szczupla i mozesz spokojnie nosic wszystko na co tylko masz ochote :)

Gość masz zajebiste sexowne
ciało

Jak dla mnie: uda - zgrabne, tyłek świetny. Brzuch zresztą rewelka, tylko uważaj, byś nie dorobiła się na nim sześciopaku skoro zaczynasz ćwiczyć...

ej ja nigdy tu nie wstawiałam fotki przysięgam :////////////// może ktoś miał podobny biustonosz?? dlaczego mnie tak atakujesz? przysięgam, że nigdy nie wstawiałam tu fotek

Gość Maaaaaammmmmmtttttt
Bardzo ładnie. Pokręć jeszcze hulahopm, żeby wyrobić wcięcie większe.

kurde naprawde nie wstawiałam nigdy nigdzie fot jeszcze do oceny tego się bałam ataków to moja wina, że ktoś ma podobny biustonosz??

hula hop nie mam mam twister i ćwiczę codziennie mini efekt w talii jest, ale obawiam się, że nie będzie większego, chyba już mam taką budowę ale naprawdę mój tyłek nie jest za duży? mam na jego punkcie kompleksy

Gość no zrób test
jest dobrze -nie marudź. :)

niepewna nie Zadurzy tyłek??Jak już to jest za mały.ale na pewno nie za duży.

Gość Maaaaaammmmmmtttttt
Albo na serio nie patrzysz obiektywnie, albo szukasz dowartościowania na forum. Na serio jest dobrze, mam podobną figurę, tylko jeszcze mniejsze piersi, ale większe wcięcie w talii. I bardziej odstający tyłek. I nigdy nic złego o swojej figurze nie słyszałam.

dzięki za miłe słowa tzn będę dalej ćwiczyć, ale fajnie wiedzieć, że efekty ćwiczeń są

niepewna nie -> za duży? co ty. kobieta powinna mieć duży i krągły tyłek

Gość Maaaaaammmmmmtttttt
Myślę, że sylwetka w miarę podobna. http://www.voila.pl/360/0a9tc/?1 Też bym chętnie poćwiczyła, bo to wszystko jest takie, hmmm no mało umięśnione. Ale boję się schudnąć z piersi. ;)

Gość ertet453
wyglądasz zarąbiście - wyruchał bym cię

no niezbyt wierzę w swoją atrakcyjność, chyba dzięki pewnemu facetowi, który sprawił kiedyś, że moja samoocena (w zakresie wyglądu fizycznego) spadła do zero ale to stare dzieje dzięki wszystkim za wpisy, jeśli faktycznie efekty są to będę dalej sobie ćwiczyć a na wiosnę kupię sobie kilka sukienek :)

niepewna nie Jak masz zamiar dalej ćwiczyć to nie ćwicz już tak intensywnie,tylko podtrzymaj tą figurę jaką masz,bo Ty chyba chcesz się zrobić na jakąś anorektyczkę.Już teraz jesteś szczupła a jak tak dalej pójdzie to będziesz chudzielec,a takie są brzydkie.

Gość wszystko masz na swoim miejscu
Ladna figura i wciecie tez jest-male,ale jest:) Wygladasz na wysoka.Ile masz wzrostu i jakie wymiary?

już mi się marzy, że kupię sobie zwiewną krótką sukienkę i będę dumnie się przechadzać nie wiem czy uda mi się w 100% uwierzyć w siebie, ale po tych ćwiczeniach jestem już chyba ciut bardziej odważna

onnnnnnnnnn23333sdkjldsaklfas -> ćwicząc nie zrobi z siebie anorektyczki bo prędzej czy później dojdzie do takiego punktu że mięśnie będą się jej rozrastać i nie będzie miała co spalać czyli de facto zacznie przybierać kilogramów