Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niepewna nie

Proszę.. oceńcie moje uda, tyłek i brzuch, FOTO

Polecane posty

Mammmmmmmtttt- Ty chyba jesteś szczuplejsza ode mnie, a nawet na pewno Wymiary? w pupie 88 w talii..... 64 :/ wzrost 168cm ważę 53 kg teraz

Gość Masz bardzo ładne ciało :)
zadbaj tylko o odpowiednio dobrany stanik, bo ten spłaszcza Ci biust i jest zbyt szeroki w obwodzie

no to teraz już nie wiem czy mam dalej ćwiczyć? napewno jeszcze trochę chcę poćwiczyć by jeszcze bardziej ujędrnić ciało ale na wiosnę chyba po prostu będę jeździć dużo na rolkach, biegać a zrezygnuję z codziennej gimnastyki nie chcę aby się coś mi rozrosło :/

Gość Maaaaaammmmmmtttttt
Może minimalnie, ale za to nie mam tak ładnego zarysu mięśni.. 170 cm, 55 kg, 83/61/90

Gość wszystko masz na swoim miejscu
dziewczyno,masz super wymiary i nie masz sie o co martwic.Ja jestem nizsza i szersza,i jakos zyje i nie narzekam.Wbijaj sie w sukienki i co tylko chcesz:)

a to ten stanik to taki "wygodny" i ulubiony, stary jak świat, mam wiele innych lepszych, ale nie chodziło mi o ocene biustu (bo jest mały i tego nikt nie musi mówić) więc włożyłam ten bez zastanowienia

niepewna nie -> masz dobre wymiary. ćwicz żeby je utrzymać a jeśli chcesz coś więcej ćwiczyć to możesz próbować zyskać ze 4 cm w pupie ;)

Gość Maaaaaammmmmmtttttt
Ja tam właśnie śmigam często w sukienkach, nawet zimą, takich za kolano, cieplejszych i grube rajhtopy plus długie buty.

Gość onnnnnnnnnn23333sdkjldsaklfas
Levviatan Co Ty mi tu bredzisz,żeby mięśnie zaczęły się rozrastać trzeba też dostarczać organizmowi białka,węglowodany itd.A ona ćwiczy i ma dietę więc może jedynie sobie mięśnie bardziej "zarysować",ale nie rozrosną jej się bardziej.Nie porównuj jej ćwiczeń z chodzeniem na siłownie przez faceta,który buduje mięśnie. Więc autorko proponuje nadal ćwiczyć,ale już nie tak intensywnie.Podtrzymaj tą sylwetkę bo jest naprawdę fajna :) i nie masz się czego wstydzić,a wręcz przeciwnie :P

no dieta w sensie, że nie jem słodyczy, piję dużo wody, herbat, odstawiłam cukier, kawę piję bez śmietanki, jem lekkie śniadania, plus 3 małe posiłki (w tym jeden bardziej syty-obiad, ale niewielka porcja) unikam smażenia nie jem fast foodów wszystkie chipsy, paluszki odpadły z mojego menu dużo warzyw, owoców jak już mnie kusi bardzo aby coś zjeść to robię sobie koreczki warzywne, słone i pikantne- zastępują mi chipsy, które kiedyś pożerałam tonami

Gość aha i achhh
następna durna pannica ze skłonnością do anoreksji :o

po 1 nie jestem durna po 2 nie jestem pannica po 3 jeśli nie chcesz komentować to nie musisz, dlaczego mnie obrażasz? ja Ciebie nie obrażam, nie oceniam po pozorach

Gość oo fuu
obleśnie wyglądasz babochłop!!!!!!

Gość cukrzyca
Kobieto o co ci chodzi przecież bardzo dobrze wyglądasz.

Gość chgdjytdhydtyjht
O Martusia:) z Zabrza

Gość dla mnie trochę męska z twarzy
dziewczyyno, idz do psychologa. masz idealne ciało. kurwa,co to za czasy, ze zajebiste laski się odchudzają i dołują ? :o :o :o

Gość asdfasfafsafa
niepewna nie A ile masz lat??

Gość ILE JA BYM DAŁA...
ŻEBY MIEĆ TAKI BRZUCH... Była bym w stanie odciąć se nogi w zamian za ten brzuch! Niestety... Jesteś naprawdę ładna i ciesz się z tego,w sam raz zresztą czytasz "głosy" mężczyzn na tym topicu... pozdrawiam i zazdroszcze (to chyba najlepsze pocieszenie dla kobiety:D)

Gość laska z ciebie
jakich mało

Gość ghgh566789
Idealna figura ! dziewczyno czego Ty chcesz,przecież masz idealne ciało..Popatrz dookoła ile otylców mijasz na ulicy a TY masz kompleksy z TAKĄ figurą >?!

Gość niezly lachonek z ciebie
😘

Gość ehhhhhe
slusznie że masz kompleksy......... ohyda

Gość franio sexmacher
wyglądasz obleśnie. kto by chciał takie cos pukać? chyba tylko gej co lubi chłopców. ja lubię duze cycki i zgrabny tyłek. fąfel by mi sie wyobijał o tą brzydką miednicę

Gość nie chce mi sie czytac,
zobaczylam pierwszy post i moje zdanie brzmi MASZ ZAJEBISTA FIGURE BARDZO BYM TAKA CHCIALA I JESTES POJEBANA ZE TEGO NIE DOCENIASZ

Gość l;kjlkjklnhjkl
mama identyczne cialo!! tylko brzuch nie jest umiesniony, nie ciwcze jezdze tylko rowerem, uwazam ze wygladamy super!!!! dalsze chudniecie zdecydowanie niewskazane

Gość a po porodzie
dupa będzie jak szafa, bo wszystkie odchudzające tak naprawdę mają skłonności do tycia.

Gość fajnie wygladasz nie masz co
sie martwic :)