Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianka 11111111111

Zwróciłam uwage i sie obraziła

Polecane posty

Mam znajoma która przyszła do mnie w odwiedziny z prawie 2 lutnie córą ,ja mam synka 7 mc młodszego no i wiadomo jak dwójka maluchów sie dobierze to w domu istna granda banda :) Ale wiadomo to malutkie dzieci i nie bede latała za każdym i napominała tego nie wolno itp.Poszło o ciastka :o wiem ,ze głupota ale przewaznie chodzi o głupoty.Jej mała rozsypała na dywan cała paczke ciastek i zaczeła po nich chodzic wdeptując je w dywan (wiadomo dziecko nie wiadziało ,nie chciało itp,mojemu czasami tez sie to zdarza) ale zaskoczyła mnie reakcja znajomej ) która nic sobie z tego nie robiac ,patrzyła na to z uśmiechem (!) i dalej piła kawę :o Wzięłam ,zaczełam zbierac te okruchy i mówie do tej małej Lenka pomóż cioci .Na co znajoma -daj spokój przeciez ona nie rozumie .Zamiast ona wziąśc i zbierac te okruchy to siedziała i dalej piła kawe .Zwróciłam małej uwage -Lena nie wdeptuj ciastek.Dopiero po tym znajoma zaczęła je zbierać i wydaje mi sie ze sie obraziła .Kurczę nie chodzi mi o te ciasta ,tylko ze patrzyła spokojnie na cała sytuacje a gdy ja jestem u niej w domu to sama sie drze na córę zeby nie kruszyła ,nie rozewała a u mnie doszła do wniosku ze cyba mozna robic chlew!. Nie wiem czy nie jestem troche przewrazliwona ,bo ja staram sie zawsze synka upominac by tak nie robił ,myslicie ze mam pogadac ze znajomą ?

Czy jest w Polsce jakiś odgórny nakaz posiadania koleżanek? Jakichkolwiek, nawet tych, które mają nierówno pod sufitem? Proszę mnie oświecić, bo ja takiego nie zauważyłam. Jeśli ktoś mnie wkurza, to nie utrzymuję z nim kontaktu. Macie po 15 lat? Zawsze możesz się poskarżyć jej mamie.

Nie o to pytałam ;) Tylko o to czy faktycznie moze troche przesadziłam ,w sumie tak jak napisałam błacha sprawa ,ale jednak wkurzyło mnie to ,ze siedziała dupa na kanapie i patrzyła jak dziecko robi chlew w domu

no cóż córeczka może robić wszytko a tu nagle spotkała krytyka i FOCH skąd ja to znam

dobrze zrobiłaś wywaliła i co miała po tym skakać tarzać sie i cicho byc :O

Wiem, że nie o to pytałaś. Ale już tyle było wątków o tak idiotycznych zachowaniach koleżanek, że w końcu mnie to zastanowiło, czy macie takie koleżanki za karę, czy jak? Po pierwsze od zwracania uwago mojemu dziecku jestem ja, o ile jestem przy dziecku, a nie koleżanka, po drugie nikt mi w domu chlewu większego niż moje dziecko robić nie będzie i to jeszcze z uśmiechem na twarzy. Ręce mi czasami opadają, naprawdę.