Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bazineczka

Wysokie dziewczyny są szczupłe, a niskie grube.

Polecane posty

Gość bazineczka

/jak wysoka dziewczyna waży 60kg to jest szczupła, a jak niska tyle waży, to jest gruba. U wysokich nawet jak mają tłuszcz, to się rozkłada, a u niskich bardzo to widać. JAk wysoka przytyje, to nikt nie zauważy, a jak niska przytyje, to wszyscy widzą.

Gość bazineczka
up

Gość aha i achhh
co za up? napisałaś prawdę, jeśli chodzi o proporcje i to, ze jak niska przytyje to od razu widac. dzieki temu bardziej się pilnujemy :P Ja tam widzę częściej drobne niskie kobiety i wysokie krowiaste babsztyle :P

głupoty wypisujesz, ja jestem niska i chuda, jakbym przytyła jakieś 10 kilo to może by ktoś zauważył :)

Gość bazinieczka
Ja widzę mało niskich i chudych. Te poniżej 155 cm to zazwyczaj grubsze takie ubite a takie ok. 165 cm są szczupłe i zgrabne.

Gość niska........................
ja mam 162 wiec jestem niska. Ale tez zgrabna i szczuplutka - taką sie lubię - drobna blondyneczka. Ale faktem jest ze jak przytyje pare kilo to od razu po mnie widzac.

Gość Bazieneczka
Wg mnie tak od 165 cm jest wysoka. I takie są szczuplejsze od takich niskich 155 cm .

hm... a 165 to nnie jest wysoka kobita. wysoka to tak ok. 170

Ja mam 164 i wysoka to raczej nie jestem.Ciało szczupłe i wysportowane. Wymyśl coś ciekawszego i bliższego prawdy

Gość Bazieneczka
162 cm to nie niska. Ja mam 163 cm i uważam się za średnią, niskie to są takie 155 cm. Powyżej 160 cm jest akurat.

155 to juz maleństwo!

Gość Bazieneczka
Oto skala: >150cm - bardzo niskie 151cm - 155 cm - niskie 156 cm - 159 cm - dosyć niske 160cm - 164 cm - średnie 165 cm - 169 cm - wysokie 170 cm i powyżej - bardzo wysokie I wg tej skali ja uważam, że wysokie są szczuplejsze.

generalnie mysle ze wzrost niski jest plusem jezeli chodzi o facetów, natomiat w innych dziedzinach - pracy, szkole, itp to lepiej być wyzszą.

Gość 1#
To ja wg tej skali jestem raczej niska hahh. Ważę 56kg i grubo się czuje to prawda jakbym miała ze 165 cm to bym szczupło wyglądała.

Gość Wiesz, wspolczuje ci ale
Eee tam ja mam 170 cm waze 55 kg a brzuszysko jak po ciazy i boczki tez sie znajda. Za to mam bardzo szczupla talie i ramiona. Wszystko zalezy od typu sylwetki i trybu zycia. Lepiej byc krepym ale umiesnionym, niz miec trzesaca sie galarete na brzuchu i pozornie wygladac szczuplo.

Gość Bazieneczka
Chyba przesadzasz :) 55kg przy 170 cm to idealnie ja ważę tyle przy wzroście 163 cm i trochę za dużo a tak na wzrost się rozkłada.