Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfghgffghgdffghgfghg

Rozstałem się z dziewczyą przez to, że nie chciała 69, a z byłym często to robil

Polecane posty

Gość sporstwoman209
Trzeba byłolo zaproponowac pozycję 96 , czyli *upą do *upy tzw. na misia:)

Gość dziecko ile masz lat
?

Gość baaaardzo dobrze
ze sie z nia rozstales. idz szukaj kogos na swoim poziomie - kobiety ktora bedzie dumna z tego ze mowisz o niej "moja laska". a ona niech sobie znajdzie faceta ktory nie bedzie jej obrazal na forum po tym jak sie posprzeczaja czy w ostatecznosci rozstana.

Dobrze zrobiłeś chłopaku. P{o co ci przeorana przez wszystkie dziury baba co to z jednym wszystko robiło, drugiemu wszystkiego odmawia? :o

Gość Pojawiają się
tylko źle patrzysz 🖐️. Następnym razem niech Ci się facet spuszcza na brzuch, a nie na twarz :classic_cool:

I co liczysz teraz na to ,że zbierze się tu połowa kafe i wyzwię cię od świń? kretynów? itd.? może lubisz być sponiewierany w ten sposób tak samo jak lubisz 69 nie wnikam ;) tyle ,że to bez sensu. Pożądanie, seks okazały się dla ciebie większą wartością niż miłość. Jakbyś ją kochał uszanowałbyś jej decyzje.

Gość autor tematu88
Oczywiście, że tak. Dla mnie miłość to też sex. Nie potrafie zrozumieć, że z poprzednim robiła różne rzeczy a ze mna nie chce. To jest dla mnie krzywdzące, czuje się gorszy. Udowodniła, ze kochała tamtego bardziej. Wiem, że spotkam jakaś fajna dziewczyne jeszcze, żone, a nie dziwke po przejściach!

Gość autor tematu88
Oczywiście, że tak. Dla mnie miłość to też sex. Nie potrafie zrozumieć, że z poprzednim robiła różne rzeczy a ze mna nie chce. To jest dla mnie krzywdzące, czuje się gorszy. Bardziej go kochała, a mnie mniej - tyle mi udowodniła. Wiem, że spotkam jakaś fajna dziewczyne jeszcze, żone, a nie dziwke po przejściach!

Gość DZIECKO__________
jak mozesz mowic na swoja byla dziewczyna dziwka po przejsciach. zdradzial cie lub oszukala? moze wstydzi sie tego co wtedy robila z tamtym i z toba chce poprostu poczekac, aby pozniej znow sie tego nie wstydzic. moze nie jest taka "odwazna i niczym nie skrepowana" za jaka ja uwazasz

Gość SG786
bo masz widocznie chujowego chuja apetycznego by brala z checia sam ty musisz tez byc odpychajacy wiec dobrze dla niej

Gość DZIECKO__________
a gdybys sie jej nie podobal to by z toba nie byla, nie pochlebiaj sobie

Gość buhah ah ha h ahh
"Rozstałem się z dziewczyą przez to, że nie chciała 69, a z byłym często to robil" ty pedale :classic_cool:🖐️

Gość a ile ona ma teraz lat
a ile miałą jak była z ex ?

Gość wwwwwwwww....
coś ci powiem. Z moim obecnym partnerem wieeele w łóżku robię. Ale są rzeczy, które mnie już tak nie kręcą i wiem, że z kiedyś tam, z kimś innym, jeśli mój związek nie przetrwa, nie będę ich robić. Bo nie sprawiają mi przyjemności. skąd wiesz, że twoja dziewczyna uwielbiała 69? Może robiła to bo ex chciał/żądał? A teraz powiedziała sobie, ze nigdy więcej czegoś, czego nie lubi, nie zrobi. Ją można za to szanować, a nie ciebie. Jesteś niedojrzałym facetem, tyle w temacie.

Gość wwwwwwwww....
jem kupe

Gość 098765trfghn
nie kręciłes jej i dlatego tego nie robiła.umyj fjuta