Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfghgffghgdffghgfghg

Rozstałem się z dziewczyą przez to, że nie chciała 69, a z byłym często to robil

Polecane posty

Rozstałem się z dziewczyą przez to, że nie chciała 69, a z byłym często to robil. Tak jak w temacie. Czemu tak jest? Że laska z swoim pierwszym wszystko robi, a z nastepnymi ma jakies zachamowania itp. Tłumaczyła się tym, że była młoda i głupia i to robiła chociaz sie jej nie podobało, a teraz jest madrzejsza i nie bedzie tego robila. Jakoś jej nie wierze..

Gość lepiej dla niej
.

?? Nie rozumiem odpowiedzi

lepiej dla niej ze ja zostawiłem tak? :P Dla mnie to kompletnie nie fair ze laska byla z eks wydymana w wszystkie dziury jej ciala a tu ma zachamowania. to mnie boli, a podobno zakochala sie na zaboj. zabawne

Gość njuu789
nie pomyslałeś ze kiepsko Ci to wychodzi? i dlatego nie ma na to ochoty z Tobą?

Widocznie nie ma ochoty żebyś Ty ją dymał w jakąkolwiek dziurę. Może wróci do byłego

Właśnie tak pomyślałem :) i z nia zerwałem. Teraz umocniłem sie w decyzji, słusznej decyzji. Niech wraca do byłego.

nie chodzi o to ze kiepsko czy nie, bo sex oralny uprawiamy. Myślę, że ona sie mnie wstydzi.. ;/ i tu jest problem. Cały czas zakrywa sie, piersi , od razu sie ubiera, wstydzi sie itp. Jeszcze tak z zadna dziewczyna nie miałem. No ale oczywiscie moze tez tak byc ze kiepsko mi idzie.

może było inaczej z byłym robiła bo wszystko było dla niej nowe, ale może źle ją potraktował i się zablokowała na pewne rzeczy. może wstydzi się swojego ciała. Palant z Ciebie że zerwałeś tylko z tego powodu ale lepiej dla niej po co ma być z kimś kto jest z nią tylko dla sexu

nie jestem z nia tylko dla sexu :) Z mojej perspektywy to wygląda tak, że z tamtym lepiej się jej kochało, miał ja całą, mógł wszystko. A ja mam resztki, pozostałości po 'jej' wspaniałych latach. Nie chce mieć takiej dziewczyny, aby wzdychała nocami za byłym itp. niech sie wali..

Gość jatomamfarta
walić się to będziesz ty w kibelku

Gość ma chlop calkowita racje
popieram

Gość jatomamfarta
poniżające czy nie mnie zastanawia od kogo szanowny autor ma te informacje bo jak dziewczyna go o tym poimformowała to wersja o ochłapach seksu jest troche naciągana po co miałaby mu to mówić jeśli nie z chęci zmiany czegoś co sie nie podobało

Gość ona się właśnie
dowiedziała po co jest Ci potrzebna...do robienia loda i do wydymania na wszystkie dziury.. Gratuluję podejścia. Szkoda mi jej

autorze rzuć ją w cholerę i poszukaj sobie normalnej i ze zdrowym podejsciem do sexu kobiety :)

Gość tak sie kończy zwiazek
z gosciem o mentalnosci szczyla

Dowiedziałem sie 4 miesiace temu jak była bardzo rozgadana itp. Troszke pod wpływem, chyba bo 1,5 piwie. Przykro mi jest i tyle.

tak sie kończy zwiazek z gosciem o mentalnosci szczyla" który notabene tak naprawdę nie zaistniał przez cierpiętnicę która nadal żyła w myslach z byłym :)

Szczyla? Ja szukam miłości a nie laski po przejściach. Ta mieszkala z chłopakiem 1 rok majac 19, 20 lat. Nie chce być tym kolejnym, a ta 'szmata' sie wykochała, potem ją chłopak rzucił i teraz szuka frajera. Takie rzeczy sie czuje jak sentyment do ex swojej dziewczyny. Ja nie chce tak żyć, a wiem co to prawdziwa miłość bo ją przezyłem wczesniej i wiem jak dziewczyna powinna kochac chłopaka - oczywiscie uwzgledniam ze kazdy jest inna osoba, ale to sie czuje. A z nia jest cos nie tak. Albo ze mną.

zapewne wszystkie laski tak mają pierwszego sie bedzie zawsze pamiętac i najmilej wspominac nawet milej niz obecnego

dowiedziales sie 4 miechy temu to trzeba bylo zwijac żagle ale ty sie jeszcze poswiecasz bo chcesz zeby ci laska dala dupy z kazdej strony...... biedactwo a teraz placzesz bo ci przykro

Gość jatomamfarta
zrób ankiete na ten temat i dodaj pytanie o kolor używanego obecnie korka analnego

Gość jatomamfarta
tak sie kończy zwiazek to nie tak jak ty nic nie rozumiesz on przez te 4 miesiące z nią rozmawiał próbował zrozumieć, dotrzeć do jej wnętrza, rozumiesz a ona nie i nie to niech wypierdala

Jesteśmy ze soba/bylismy 11 miesiecy. Masz racje chciałem ja jeszcze mieć na trochę, tez o sex chodziło, ale tez myślałem, że cos sie zmieni, ze ona sie zmieni. No ale nic sie nie zmieniło. Jest beznadziejna, niedojrzała.. Wiem, że mnie kochała, ale czy tak samo jak ex? nie wiem. I nie chce sie juz zastanawiać. Tyle rzeczy powiedziała, właśnie o ex ze powinienem juz ja dawno rzucic. Niech spierdala.

Pozdrawiam serdeczenie.

jasne a w tylule tematu jakos nic o wnetrzu nie ma przez 4 miechy dobieral sie do jej dupy, a poniewaz uwaza sie za pokrzywdzonego, bo nie zgodzila sie na to co jemu pasuje i uwaza , że sie należy bo z bylym to robila ..... to sie teraz tu użala

dokładnie masz racje, mi sie to nalezy i ma jej sprawiac przyjemnosc ma szalec za mna. jesli tak nie jest to nie pasujemy do siebie. i koniec tematu. a nie ze ja jestem tym zlym albo ona jest ta zla. ja tylko czuje sie dosyc zawiedziony, rozczarowany. wynika z tego ze widocznie z ta dziewczyna nam nie wyszlo bo nie pasujemy do siebie.

Gość jatomamfarta
"a w tylule tematu jakos nic o wnetrzu nie ma" no jak nie ma? a 69 to na czym polega jak nie na wsadzaniu języka do wnętrza? m.in oczywiście no i o ile rozumiem chodzi o analne dotarcie od wnętrza bardzo duzo tu wnetrza ale rozbawiło mnie co innego "mi sie to nalezy i ma jej sprawiac przyjemnosc" BUAHAHAHAHAHAHAHA!!!! poczekaj chłopaku, zostaniesz kiedyś mężem i ojcem zobaczysz gdzie możesz czasem wsadzić co ty chcesz a co nie chcesz :D spytaj Regresa ;D