Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ola_89

Pomysł na walentynkowy wieczór

Polecane posty

Witam wszystkich! Walentynki zbliżają się wielkimi krokami, a ja od kilku dni siedzę i myślę czym by tu zaskoczyć męża i kompletnie nie mam pomysłu. Jestem w 38tyg ciąży więc o żadnych imprezach nie ma mowy, do restauracji nie chcę iść bo po 1. na kilka dni przed porodem szkoda mi kasy a po 2. będą takie tłumy, że to raczej mało romantyczne. Mieszka z nami teściowa więc o "dzikiej orgii" też nie ma mowy... ;) Błagam poradźcie co by tu można wykombinować oryginalnego i tanim kosztem. Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich zakochanych :)

A coz wy tu tak "przeżywacie " te walentynki.. toż to dzien jak każdy inny.. Przez cały rok winno się okazywać miłość i szacunek, a nie jednego dnia! Poza tym to dziecinada!!

Gość Reksia33
z orgii to i tak by nic nie wyszlo nawet jak byscie mieszkali sami bo jestes w ciazy a to aseksualne no i wiadomo z wielkim becem raczej niemozliwe poprostu nie obchodz walentynek sa przereklamowane ;)

Miłość i szacunek okazujemy sobie każdego dnia, ale to jest takie "święto" więc chciałabym je jakoś uczcić. A propos dziecinady- to rozumiem, że dnia kobiet, urodzin imienin itp też nie obchodzisz? Poza tym jakbyś przypadkiem nie zauważyła to ja nie prosiłam o wyrażanie swojego zdania co do zasadności obchodzenia tego święta tylko o pomysły jak je uczcić... Jak ich nie uznajesz to już nie mój problem...

Gość Reksia33
autorko nie obruszaj sie to niezdrowe ;)