Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość valerika

walentynki i noc w hotelu

Polecane posty

Gość valerika

Witam, chcialabym Was prosic o pomysly na wieczor(noc) walentynkowy. Zabieram chlopaka dohotelu, on oczywiscie nic nie wie, tylko tyle ze ma byc gotowy w sobote na 20...przyjde do niego do pracy tego samego dnia zopstawie karteczke gdzie ma przyjechac i to tyle reszta nalezy do mnie. Kupilam sexi bielizne i chce w niej juz byc jak wejdzie do pokoju.. w pokoju bedzie pelno swiec...roz.. winko... potem oczywiscie wiadomo co:P ale co pozniej? macie jakies pomysly? w hotelu mam do dyspozycji tylko tv gdzie sa ze 3 kanaly;/ laptopa nie mam aby jakies filmy wlaczyc czy cus..magnetofon tez zabieram ze soba by wlaczyc plyte z romantycznymi piosenkami... mam pomysl zeby potem wejsc pod pryszni i tam rowniez sie zabawic:P ale co jeszcze moglabym, w ten piekny wieczor wykombinowac by go zaskoczyc??

ze swiecami to uwazaj - w wielu hotelach sa czujniki - jesli swica bedzie stala za blisko... :D:D:D

Gość valerika
aa tam to takie malutkie swieczuszki :P macie jeszcze jakies pomysly??

Gość z latarkami
bezpieczniej

Gość dla mnie trochę męska z twarzy
potem mozecie obejrzec film, niech on wezmie laptpa albo isc spac, jak normalni ludzi ;) albo wyjsc do restaruacji/do miasta czy cokolwiek innego :)

Gość dsvsd
ale wy jestescie ludzie pojebani. uczucia sie pokazuje na codzien a nie w durny jakis dzien walentynek, durny narod matko

Gość dla mnie trochę męska z twarzy
zazdroscisz, ze kogos stac na hotel czy co ? :o

>uczucia sie pokazuje na codzien znaczy się codzień mają spać w hotelu?:classic_cool:

Gość valerika
uczucia sie pokazuje na co dzien - ok:) ale w taki wyjatkowy sposob jak w holtelu raczej raz kiedys aby to bylo wyjatkowe i aby pozostalo na dlugo w pamieci :) jesli chodzi o te swieczki to wybralam takie podgrzewacze zapachowe..:) kupilam pelno platkow roz i mysle co tu dalej wykombinowac...chcialabym zostac w hotelu cala noc i ciagle go czyms zaskakiwac...moze jakas gra albo cus...;p

Gość dsvsd
zrobisz mu loda w kiblu hotelowym i bedzie bardziej szczesliwy niz te ciulstwa niemeskie ktore rpzygotowujesz

Gość ludzie są beznadziejni
a co w tym złego że ludzie chcą uczcić Walentynki????? wszystkiego musicie się czepiać!!!!!!!!!!1 każdy robi co lubi, skoro ty nie lubisz to nie rób i pilnuj swoich spraw!!!!!!!!!!!!!

Gość dsvsd
skoro idiotko poddajesz sie publicznej ocenie to mam prawo sie wypowiadac

a może kolacja w restauracji hotelowej????

Gość zastanawia mnie ten fakttt
wspolczuje spania w poscieli hotelowej...:D nie chciej wiedziec jak jest wymieniana...i czy w ogole jest...:D

a gdzie ona sie podaje twojej ocenie???? czytać nie umiesz bałwanie prosi o rady nic wiecej a skoro nic nie masz mądrego do powiedzenia to spierdalaj w podskokach

a przepraszam , to nie facet powinien to zaaranżować?

Gość naprawde sa tacy ludzie?
hehe wymyslilam to samo co Ty...ale ,my akurat ani tv ani nic nie ebziemy potrzebowac przez cala noc :) po sexie jak facet jest troche zmecozny to lezymy sobie a pozniej ja zaczynam calowac jego szyje plecy, on to uwielbia...pozniej schodze nizej, robie mu lodzika i on znowu ma ochote na sex i pieszczoty :)

Gość valerika
mam nadzieje że wieczór bedzie tak upojny, że chłopakowi nie bedzie przeszkadzało, że ja mam 36 lat, a on 34 :)

>>nie chciej wiedziec jak jest wymieniana...i czy w ogole jest. Czyli com nigdy z domu się ma nie ruszać, bo jakiejś łajzie nie chce się czasami pościeli zmienić??

Gość nateluk
Nie ma nic bardziej romantycznego niż nocleg w zamku jak z bajki http://www.hotelewam.pl/631-zamek-czocha-sucha.html Każda kobieta chce się od czasu do czasu poczuć się jak księżniczka, a gdzie znajdziemy bardziej odpowiednie do tego miejscie niż zamek?

Gość Frania Maj 87
W zeszłym roku narzeczony zabrał mnie do Tych do Hotelu Piramida http://www.hotelpiramida.pl/ :) W ciągu dnia zabiegi spa a wieczorem romantyczna kolacja...Już nie moge się doczekać! Trzeba walentynki wykorzystywać właśnie na wyjazdy do eleganckich hoteli, bo jak nie teraz to kiedy?;)