Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość valerika

noc walentynkowa

Polecane posty

Gość valerika

Witam, chcialabym Was prosic o pomysly na wieczor(noc) walentynkowy. Zabieram chlopaka dohotelu, on oczywiscie nic nie wie, tylko tyle ze ma byc gotowy w sobote na 20...przyjde do niego do pracy tego samego dnia zopstawie karteczke gdzie ma przyjechac i to tyle reszta nalezy do mnie. Kupilam sexi bielizne i chce w niej juz byc jak wejdzie do pokoju.. w pokoju bedzie pelno swiec...roz.. winko... potem oczywiscie wiadomo co ale co pozniej? macie jakies pomysly? w hotelu mam do dyspozycji tylko tv gdzie sa ze 3 kanaly;/ laptopa nie mam aby jakies filmy wlaczyc czy cus..magnetofon tez zabieram ze soba by wlaczyc plyte z romantycznymi piosenkami... mam pomysl zeby potem wejsc pod pryszni i tam rowniez sie zabawic ale co jeszcze moglabym, w ten piekny wieczor wykombinowac by go zaskoczyc??

Gość aż żal
czytać że ty tylko w walentynki zaskakujesz chłopaka

Gość uuuuaaaa
po co Ci telewizor? wystarczy cd z waszymi ulubionymi piosenkami.. Może jakiś żel do masażu?

Gość kurewienka
palec w dupę zasadź!!!

Gość Lomaaa
fjnie ze jestes pomyslowa i tworcza super moja dziewczyna zawsze czeka bym ja wszystko zorganizowam pod tym wzgledem zazdroszcze WAM milej zabawy:)