Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rajski kwiat

być piękną na lato

Polecane posty

Gość rajski kwiat

Lato się zbliża więc trzeba zrzucić trochę kilogramów. W zeszłym roku przy wsparciu topiku udało mi się schudnąć i mam nadzieję że tym razem tez tak się stanie. Zapraszam wszystkie chętne osóbki.

Gość rozowe paznokcie
ja jestem chetna...ale chcialabym jakos malo drastyczna diete i zebym nie chodzila glodna..mas zjakis pomsyl ?

Gość lato.lato
i latem wesele więc trzeba się odchudzić żeby nie być najbrzydszą siostrą:).Dołączam się:)

Moja dieta będzie polegać na zmniejszeniu ilości jedzenia, odstawienie słodyczy, duzo herbat i wody oraz codzienny ruch

Gość rozowe paznokcie
ja jestem chetna...ale chcialabym jakos malo drastyczna diete i zebym nie chodzila glodna..mas zjakis pomsyl ?

Gość lato,lato
jak już herbaty to nie czarną .Ja pije dużo zielonej a woda jest dobra z cytryną:)

Hej.Chętnie do was dołączę. Ja zaczęłam już wczoraj. Nie stosuje żadnej konkretnej, a tym bardziej drastycznej diety. Jem praktycznie to co jadłam, jednak częściej, ale w mniejszych ilościach. Unikam cukru i słodyczy, margaryny i masła, nie jem pszennego pieczywa - zamiast tego głównie pieczywo typu WASA lub ciemn, stosuje małe ilości soli - sól zatrzymuje wodę w organizmie. Poza tym kolacja o 18, dzisiaj może o 20, bo muszę się uczyć do później nocy... Poza tym ćwiczenia. Mam nadzieję, że się uda :) Pozdrawiam :)

Hej, musiałam trochę popracować, ale teraz ma wolną chwilkę. W zeszłym roku stosowałam się do reguł zdrowego odżywiania i regularnych ćwiczeń i przez 3 m-ce schudłam ok 6 kg, ale od września trochę się zapuściłam i wszystko wróciło. Ważne żeby po skończeniu diety nie wrócić do starych nawyków jak kolacyjki, deserki, piwko i przekąski i zero ruchu. Więc bierzmy się za siebie, bo czas ucieka.

Gość lato,lato
a ile masz wzrostu bo mamy taką samą wagę?

Jak ostatnio szukałam sukni na bal i nie mogłam się dopiąć w 40-ke to się załamałam i postanowiłam że muszę coś ze sobą zrobić

Gość lato,lato
a to ja 10 cm wyższa.i planuje zejść do 60 kg:)

Na pewno mam się uda. Ja dziś planuję na obiad wątróbkę duszoną z cebulą i surówkę z kapusty świerzej, a potem kawa i ok 18-tej pół pstrąga wędzonego z surówką. No i dziś poćwiczę z płytą przez 30 min, bo chyba dłużej nie dam rady

Gość lato,lato
ja już trochę ćwiczyłam ale przy dziecku to ciężko...hehe.Jak po mnie nie skacze to nagle coś mu się chce i tak w kółko.Może sobie jakiś termin dokładny wyznaczymy do kiedy i ile kilo?

Gość cbcbcgc
Mało jest pięknych kobiet

U mnie plan dziś zrealizowany, a więc nie było słodyczy, nie było obżarstwa, zamierzone ćwiczenia wykonane.

mogę się dołączyć? lato i strój kąpielowy to świetna motywacja :)

ja latem jadę nad morze większą grupą - będzie 10 kobiet - no i nie chcę być tą najgrubszą, więc motywacja u mnie silna.

Gość fejsbooch
Ja chętnie dołączę. Nawet nie wiem ile ważę, ale dziś przymierzyłam spodnie z zeszłorocznych wakacji i się załamałam. Muszę schudnąć co najmniej rozmiar, bo inaczej nie mam szans, zebym pokazała się w lato na plaży :( Chwilami zastanawiam się czy nie wrócić do palenia, bo jak tak dalej pojdzie to co 3 miesiące bede wymieniać ciuchy na rozmiar wieksze :O

Gość lato,lato
Cześć dziewczyny!I jak dietka?Mi dobrze idzie chociaż wczoraj miałam straszny dzień.Myślałam że nie dam rady,ale jakoś dzień minął i jestem zadowolona:)Najgorsze te początki jak trzeba dziecku i mężowi coś normalnego ugotować...:O.

Gość lato,lato
fejsbooch myślę że palenie to nie dobre rozwiązanie.Ja wróciłam 15 mies po porodzie teraz będą 2 lata i ciągle żałuje tej decyzji:O.

Gość prawie lekka
Ja zaczęłam 24 stycznia, na dzisiaj rano -4 kg, zostało mi 0,5 kg, zabijałam czas głodu na www.pogrosiku.eu i opłaciło sie, wczoraj kurier przywiózł Samsunga Wave - śliczny, w suie kupiłam go za 118,92 złote. Diety sie opłacają.

ja chcę zrzucić 2 kg, może 3, ale nie kg są dla mnie najważniejsze - można by powiedzieć że wagę mam dobrą, ale niestety tego nie widać - więc bardziej zależy mi na centymetrach i rzeźbieniu ciała :) mż, mż jeszcze raz mż - bo na mż schudłam już 8 kg :P a i duużo ruchu! jak tam Wam sobota z dietą mija? ;D

Gość SzaraTęcza
Ja mam tak samo !Nie chce schudnąć na wadze ale w cm tzn żeby uwyło tłuszczu! Zgadzam sie , że dieta MŻ i zero slodyczy! a jakie masz zamiar cwiczonka wykonywać ?

Ale to bez sensu. Skoro udało ci sie zrzucić, to czemu znowu przytyłaś? Przepraszam no, ale wydaje mi się, że dobra dieta i ruch są też po to, żeby utrzymać stałą wagę. I za rok założysz taki sam temat.

Gość SzaraTęcza
to jest normalne kazdy organizm co prawidłowo funkcjonuje ma prawo przytyc w zimę te 2/3 kilo . WSZYSTKO JEDNO GDZIE SIE ZYJE RAZ SIE CHUDNIE RAZ SIE TYJE! i Wszystko ma sens! Bo niedługo wiosna i lato i pokazemu brzuchy;d

no dokladnie :) a ja ćwiczonka wyszczuplające na uda, ew. brzuszki. brzuch mam płaski ale uda muszę wysmuklić :D a i ramiona, bo już mam dośc tłuszczyku na nich!

Gość Dobry pomysł. Popieram:)
Jak najbardziej trzeba pracowac nad soba :)