Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet pyta o obiad

Mam pytanie do kobiet o obiad ;/

Polecane posty

Gość Facet pyta o obiad

laska mnie prosiła żebym zrobił jakiś obiad więc smaże mięcho mielone na patelni z sosem... to mięso ma być takie mocno przysmażone do brązowości czy wystarczy jak przestanie być czerwone? ;P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość awserdftgyhuji
Lekko podsmaż. Dojdzie jak zalejesz sosem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość uwowi
nie do brązowości, suche będzie. Jak masz samo mięso na patelni to smaż aż ta woda z mięsa wyparuje.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bibu
aale robisz kotlety mielone z sosem czy mieso samo z sosem? jak kotlety to brazowe jak miesa az sie zarumieni

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kobieta27...
ja smaze do brazowosci, jak dodam sos to troche miekkie i mam pewnosc ze jest usmazone, a w smaku pycha

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ono szybko przestanie byc
czerwone. Ale to nie znaczy ze bedzie juz gotowe. no chyba, ze chcesz krwista sztuke... Zalezy jakie mieso. Wolowe mielone bym dluzej smazyla ;) Ale ono potem razem z sosem dojdzie ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kuchenny termometr jak masz
to sprawdz termometrem jak bedzie ok 75 st C to juz sa gotowe!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Facet pyta o obiad
dzięki, lekko podsmażyłem, później w sosie się "pogotowało" i nawet smakuje dobrze :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×