Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maritea

Glupie i toksyczne gadanie mojego ojca!

Polecane posty

Gość maritea

Mam 20 lat, mojemu ojcu zaden moj chlopak nie pasuje. Ciagle mowi ze ten glupi, tamten dziad, tamten tepy, tamten malo umiesniony a potem zaczyna glupio gadac od rzeczy ze chcialby miec wnuka. I to wszystko mnie wkurza bo ja zamierzam sie kiedys z kims zwiazac ale tylko z mezczyzna ktory nie zamierza miec dzieci a sama nigdy nie zamierzam urodzic dziecka. Jak tak mu mowie to od razu wypomina im ze moja matka rowniez nie chciala miec nawet jednego dziecka. Zyje glownie dla siebie, oczywiscie narazie nie mysle o pracy i nie jestem tym zainteresowana. Ukonczylam szkole zawodowa a dalej juz nigdzie nie ide. Oto moj ojciec rowniez sie czepia. Ze ja mama zawodowke a on(jako jedyny ze swojego rodzenstwa) ukonczyl wyzsze studia. Ale mnie jakos nigdy nauka nie wchodzi do glowy, teraz chcialby na mnie wymusic zebym poszla przynajmniej do jakiegos technikum, miala zawod i zdale przynajmniej mature.

Gość 67help
tyleniu bleee

Gość olewaj takie gadanie
:P

Gość helmut żelaznyyy
ja bym cię z domu wywalił co taka stara krowa przy rodzicach jeszcze szuka:P

Gość młodychłopak
zgrywa się, stara się pokazać ze go interesujesz ale tak na serio chce tylko grac w guitar hero i zebys gdzies pojechala daleko na stancje

Gość basik_basik
A kto Cię utrzymuje? rodzice? Przynajmniej byś skończyła szkołe średnią, choć w dzisiejszych czasach i tak to trochę mało, tym bardziej że nie chcesz dzieci możesz poświęcić dla siebie ten czas.

Gość masik_masik
twoj tata ostatnio zapukał w moje drzwiczki i robił dziwne rzeczy. no chyba ze to byl jakiś swiatowid za młodu albo co, sprawdź sobie ;-) albo...nie lepiej nie ;-p