Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexi sexi sexiiiiii

Chciałabym byc jak Megan Fox :(

Polecane posty

Gość sexi sexi sexiiiiii

Ona ma w sobie tyle sexappelu i taki powalający typ urody, sposób bycia, ubiór, że chciałabym mieć chociaż 1/4 z tego i już bym się uważała za szcześciarę;) Trochę mi przypomina Barbarę mori, ona też ma w sobie to coś, tylko w mniej ostrej wersji;) a ja co ? Mila ,szara mysz, nawet jakbym sie wystroila w ciuchy od projektantow , wymalowala , poprawila u chirurga to zostane marną karykaturą :(

Gość adghja
nie przesadzaj, nie jest taka zajebista, ot pare poprawek chirurgicznych na gebie, nic ciekawego. sa ladniejsze

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie żartuj Megan Fox jest brzydka

Gość co praffda to prawda
nie gadajcie ze jest brzydka :O bo ja jakos widze na codzien pelno brzydul niczym sie nie wyrozniajacych megan ma temperament i blysk w oku ;)

Gość Psychoprawik
Fox to pustak, ładny, ale pustak. Wolę Sashę Grey.

No jest bardzo ładna to fakt. ale weź pod uwagę ,że nad nią pracuje cały sztab stylistów i wydaje się na nią ciężką kasę tzn na jej wygląd i wizerunek. Gdyby Tobą też zajmowali się tacy specjaliści napewno wyglądałabyś dużo lepiej niz teraz ,a kto wie może nawet byś jej dorównała jeśli jesteś ładna?

zresztą nad wszystkimi tymi gwiazdami pracuje sztab stylistów najlepszych itd. a wiele z nich bez stylizacji to zupełnie zwykle dziewczyny. owszem są też wśród nich ładne z natury ,ale ogólnie takich ładnych dziewczyn jest wiele