Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurniczkowataaaa

CZY WYPADA????? POWIEDZCIE..

Polecane posty

Gość kurniczkowataaaa

pokłóciliśmy się z facetem, tzn ja się na niego obraziłam za kilka rzeczy, nie mieszkamy jeszcze razem, poszedł do pracy a rano dzwonil od brata, że mu konto padło i abym do niego się odezwała.. spałam długo i nie pisałam( sama mam puste konto od wczoraj) więc napisał od kolegi z pracy, ze mam się odezac... napisałam mu smsa z neta, co o nim i jego ostatanim zachowaniu mysle.. tęksnie, chciałabym się spotkac, ale nie chce wychodzic na taka co się narzuca, chce aby wiedzial, ze robi zle i aby sie postarał.. za 2 h konczy prace, moge zadzwonic od brata, umowic sie ale nie wiem:O może lepiej milczec i pokazac, ze musi się bardziej postarac?:O poradźcie

jak wy chcecie mieszkać razem jak macie puste konta nawet na komórkach? :D

Gość ajajajka
nie ma sie co obrazac bo pozniej bedzie sie jeszce bardziej zalowac. spotkac sie pogadac szczerze.

Gość asomna81
ale on juz sie stara, ja bym sie spotkała, nie masz chwili do stracenia, nie chcesz z nim sie pogodzic? jest weekend i byłoby napewno super, a tak co bedziesz siedziała w domu i czekała na co? lepiej sie pogódź z nim i nie lotej :)

Gość kurniczkowataaaa
ike, ty stara zrzędo jak zwykle przypierdzielisz się gdzieś i musisz dorzucic 3 grosze.. on bierze wypłatę w poniedziałek, a kasę odkładamy na wynajem, więc nie ma szaleństwa i póki co jest skromnie .. daruj sobie te teksty bo już jesteś przez każdego znienawidzona na tym kafe 🖐️

coś źle przeczytałam co nie zmienia postaci rzeczy żeby w 21wieku takie szopki wyprawiać z kontaktowaniem się ze sobą

Gość kurniczkowataaaa
lepiej miec słabszy kontakt niż miec go za dużo i już 2 męża po rogach walic 🖐️ ikuniu 👄

pomarańczo:)- ty durna gówniaro :) która nie umie dogadać się z własnym facetem i leci z każdą pierdołą na forum:) :D możesz mnie nienawidzić jak ci się tylko żywnie podoba:P

wróżki to z ciebie nie będzie:)

Gość abbbbbbbbbb
co ty kurwa robisz caly dzien w domu? :O

Gość aguuulka
ike ma racje:)

Gość aguuulka
a do ciebie autorko--smiech na sali.... moj syn majac nascie lat jest bardziej "myslacy"niz ty..bo jak zaladuje telefon wykupuje sobie pakiet sms (chyba 500) co by mu na pogawedki nie brakło .. na gumy masz czy za chwile zalozysz temat"czy moge byc w ciazy bo...." HELP

Gość helmut żelaznyyy
no ja komórki też mam puste teściowa wszyćko wyżarła:O

Gość kurniczkowataaaa
to, że mam wolne :D więc dziś siedze w domu, doładuję konto dziś, bo właśnie się z nim umówiłam.... nie chciało mi się leciec km do sklepu, bo mieszkam pod miastem ... obecnie mam telefon w innej sieci niż on i nie włączam pakietu jak kiedys. Nie ma co roztrsząsac.. ike, a ty swoją drogą.. heh, całe swoje zycie na kafe opisałaś, co daje dowód na to, ze nie masz sama do kogo gęby otworzyc, ja się tylko radziłam.

Gość hhfhfhfhhfhfhffffff
ike ty staraaa rurooooo