Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonkazla

Tesciowie- czy aby to nie jest przesada

Polecane posty

Gość zonkazla

Moi tesciowie to majętni ludzie- tesciowa co miesiac nowe ubrania kupuje, kosmetyki itp no niech kupuje skoro ją na to stać teść- jak ten wół robi na jej zachcianki - no ok, jak go sobie tak ustawiła to niech tyra na nią u nas, czyli u mnie męża i naszych blizniaków ciężko z kasą o czym tesciowie wiedzą, oraz widzą- nie odwiedzamy ich zbyt często bo zwyczajnie wolimy za pieniadze ktore mielibysmy przeznaczyc na paliwo, kupic potrzebne rzeczy dzieciom *tesciowie mieszkają 40 km od nas ostatnio mąż chciał od swojej mamy pożyczyć 500 zł na zapłatę składki na samochód, w przyszłym miesiacu oddalibyśmy to tesciowa mu powiedziała SPRZEDAJCIE SAMOCHÓD, BO I TAK NIGDZIE NIE JEZDZICIE A PIENIADZE SOBIE ODŁÓŻCIE NA CZYSZ BEDZIECIE MIEC Z DWA LATA Z GŁOWY masakra, tyle pieniedzy ma a synowi pozyczyc nie chciała ;( nikomu nie zycze takich tesciow

Gość encepenceee
Moi tesciowie tez maja kupe kasy ale mimo to tesciowa ciagle narzeka, ze malo. Tak strasznie mnie to denerwuje. Nie chodzi o to, ze maja nam dawac, bo my potrafimy sie utrzymac i zadnych pieniedzy od nich nie chce, ale nienawidze ludzi, ktorzy ciagle narzekaja mimo, ze stac ich na wszystko. Tesciowa ciagle kupuje sobie nowe rzeczy, dwa razy w tym samym nie wychodzi - stac ja naprawde na duzo a wiecznie marudzi. Doszlo do tego, ze moj maz wpadl na pomysl, zeby ich wsierac finansowo, bo oni tacy biedni sa. Normalnie paranoja.

eee tam, jej pieniądze jej sprawa ! nic ci do tego... w gruncie rzeczy przyznałabym jej rację... jeżeli ledwo wiążecie koniec z końcem to chyba rozsądnym wyjściem byłaby sprzedaż samochodu na który was nie stać? miej swój honor i broń Boże nie pakuj się w relacje między nimi, zwłaszcza jeżeli chodzi o kasę, to nie jest twoja sprawa, odwróć się na pięcie i myśl jak polepszyć tę sytuację..