Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolianabern

Jutro studniowka a on sie nie odzywa:(

Polecane posty

Gość karolianabern

Zaprosilam chlopaka z innegomiasta na studniowke, do tej pory mielismy kontakt staly przez gg i smsy, a od paru dni nie daje znaku zycia, mowil ze ma telefon zepsuty gdy byl ostatni raz na gg, a teraz nawet na gg go nie ma:( Wyslalam mu smsa, ale nie dostalam odpowiedzi i cisza.A nic nie ejst ustalone co do jutrzejszej imprezy, zaczynam sie stresowac, ze mnie wystawil! Pocieszcie mnie jakos!

Gość Asinnka
olał cie

Gość karolianabern
A ja głupia już kupiłam prezerwatywy. :(

Gość karolianabern
ale u nas będzie jutro, bo ja chodze do szkoły specjalnej

Gość karolianabern
to o prezerwatywach to podszyw:P Ej no naprawde sie martwie, moze nie tyle o to, ze mnie olał, bo napewno nie, ale ze np dalej tego pieprzonego telefonu nie ma i ze nie bede miala z nim bezposredniego kontaktu i nie bede miala czasu dogadac z nim co i jak i to mnie stresuje..

Gość karolianabern
ale sie komus nudzi,żałosne no tak mamy tak późno studniowke, tak wyszlo:)

Gość a powiedz mi
o której jest studniówka, i w jaki sposób się umawialiście wstępnie? że on przyjedzie pare godz przed studniówką do Ciebie? czy od razu na miejsce >? w razie czego popros sąsiada aby poszedł z Tobą

Gość paparappa
chyba cię wystawił, w razie czego powiesz że twój partner się rozchorował

Gość a powiedz mi
powiedz, jak sie poznaliscie, co to za chłopak jest? długo się znacie? kiedy ostatnio sie spotkaliscie na zywo

Gość karolianabern
jak to zrobić, żeby na studniówce zrobić w toalecie chłopakowi loda i żeby nikt się nie zorientował?

Gość karolianabern
wcale go nie widziałam, pisaliśmy na gg, on pisał,że ma dużego ptaka

Gość dobrze w takim razie
no niestety ale obawiam sie ze ten chlopak Cie wystawil :( sluchaj jutro studniowka to powinien sie odezwac albo z innego telefonu albo na gg!! a on sie od paru dni nie odzywa... to chyba jednoznaczne :O

Gość a powiedz mi
wiemy ze wyzej to podszywy parszywe;p napisz cos wiecej o chłopaku to pomożemy, odpowiedz na moje pyt

przykro mi to stwierdzić lecz uważam jak większość tu iż pewnie się rozmyślił? lub istnieje tez inna opcja że odezwie się przed samą studniówką. pzdr.

Gość karolianabern
już kupiłam tabletki antykoncepcyjne, a to drogo kosztuje, czyli forsa na tabletki wyrzucona w błoto? :(

Gość meluchaha
przestancie sie kuźwa podszywac noo nie omawialismy zadnych szczegolow, tyle ze idziemy razem, i on przyjedzie wtedydo mojej miejscowosci. znamy sie od roku, ja sie w nim strasznie bujam i bardzo sie cieszylam ze udalo mi sie go zaprosic, widzielismy sie ostatnio jakis miesiac temu, potem znow wyjechal. ale mielismy kontakt na gg, a teraz cisza no i tak na ostatnia chwile wszystko, nie wiem kurcze..

Gość karolianabern
widziałam go ostatnio 15 listopada 2009 r., a tak to gadamy na gg

Gość meluchacha
czy to możliwe, że on zginął w wypadku samochodowym? :(:(:(:(:(

Gość bellucinaaaa
był z toba na próbach poloneza?????? mysle,ze cie nie wystawi, przeciez studniówka to powazna rzecz i pieniadze zapłacone tez

Gość a powiedz mi
gdzieś tam zabrakło precyzji w dogadaniu pamietam ze jak ja mialam isc na studniówkę, tez umawiałam się z gościem przez majla i gadalismy przez tel, frajer nawet sie ze mna nie spotkał... w odpowiednim czasie dałam sobie spokoj i poszlam z moim kolegą - super sie bawiłam takie umawianie na gg, przez smsy, zapomnij

Gość meluchacha
up

Gość meluchacha
on obiecał,że sie ze mną ożeni

Gość meluchacha
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość karolinabern
no ale teraz to juz za pozno na olanie go i szukanie kogos innego, nawet tak nie mowcie,bo zawału dostane mam nadzieje, ze wieczorem wreszcie bedzie mial dostep do neta i napisze, abo co nie na proby poloneza nie chodzilismy, nie tanczymy z tego wzgledu ze on musialby kazdorazowo jechac 4 godziny zeby byc a to bez sensu, zreszta zaprosilam go jakis miesiac temu dopiero nie no napewno by mnie nie wychujal, kwestia tego czy pamieta ze to jutro, bo to taki mega zakrecony chlopak ze moglo mu sie cos wkrecic do lba i kaplica jak sie dzis nie odezwie wieczorem lub jutro rano to zywy wponiedzialek nie bedzie

Gość dobrze w takim razie
dziewczyno OBUDZ SIE!! jak Cie nie olal? kto jest na tyle niepowazny zeby JEDEN DZIEN przed studniowka sie nie odzywac? otworz oczy! wychujal Cie! bardzo Ci wspolczuje...ale moze znajdziesz jednak jakiegos innego kolege z ktorym bys mogla isc? nie wiem kuzyn,kolega ktokolwiek...w najgorszym wypadku pojdziesz sama...gdyby mu zalezalo to by sie odezwal do Ciebie juz...a on zepsuty telefon i pech chcial ze net tez mu sie zepsul? nie wierz w to...:O

Gość bvcx
20.zielonooka cos ci przerabianie tego zdjecia w photoshopie nie wyszlo co? wygladasz jak starusienka babcia z miloinem zmarszczek :D:D:D

Gość WAŻNA INFORMACJA dla karolinab
prwdopodobnie twój facet nie żyje, bardzo nam przykro

Gość WAŻNA INFORMACJA dla karolinab
up

Gość karolinabern
Chcialam tylko napisac, że odezwał sie i wszystko jest w porzadku:) Poprostu wczesniej nie miał jak:) Dziekuje za odpowiedzi, nawet za te, ktore mnie tak zestresowały:D