Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no coz nie dziwie sie

Nie dziwię się ,ze prawiki są tak sfrustrowani... jesteście nudni, bez pasji

Polecane posty

Gdyby mi jakis facet powiedzial ,ze siedzi polowe dnia przy komputerze na forach zwlaszcza kobiecych to bym sie rozesmiala :D Po waszych wypowiedziach widze ,ze nie macie zadnych przyjaciol ( malo kobiet lubi samotnikow) , nie macie zainteresowan ... z wyjątkiem ofermy ,ktoremu odbilo na stare lata i jego zycie to polityka... Jescie malo atrakcyjni jako facet , kochanek czy nawet kolega. Nikt nie lubi pesymistow lub osobo od ktorych bije '' negatywna energia'' czuc frustracje :O

co z tego ,ze nie mowicie :D reszte da sie wyczuc

to dlaczego jestes tym kim jestes?

aha...czyli to co zawsze:D

Gość ja lece
na tych z normalnymi pogladami politycznymi:) a nie na fanatykow.

offerma - jedyne co nas laczy to poglady polityczne ,ale ja nie szaleje tak jak Ty :D

"bo kobiety lecą na chamów, dresów i idiotów" Dodać do tego grona można jeszcze bajerantów i kolesi z wypchanymi jak księga portfelami.

Gość ja lece
ty sobie offermo nigdy kobiety nie znajdziesz, bo kazda rzecz przekladasz z naszego "na swoje" i wydaje ci sie ze wszystko wiesz lepiej. badz co badz, czasem mi ciebie zal, ale jesli sam wybrales droge zgorzknialca i fanatycznego piernika, to nawet najwieksze checi fajnej babeczki nie wystarcza, zeby sie wam udalo;] (i nie mowie o sobie, ja juz mam meza)

to dlaczego nie staniesz sie ''czarnym nickiem '' ?

A ja się w zasadzie nie dziwię offermie. Skoro żadna go nie chciała to co? mial na siłę szukać?

Gość orangutan
" Gdyby mi jakis facet powiedzial ,ze siedzi polowe dnia przy komputerze na forach zwlaszcza kobiecych to bym sie rozesmiala " Widać ty też siedzisz skoro nas tu tak doglądasz. "Po waszych wypowiedziach widze ,ze nie macie zadnych przyjaciol ( malo kobiet lubi samotnikow) ", Ja mam przyjaciół " nie macie zainteresowan ... z wyjątkiem ofermy ,ktoremu odbilo na stare lata i jego zycie to polityka..." Ja mam zainteresowania "Jescie malo atrakcyjni jako facet , kochanek czy nawet kolega. Nikt nie lubi pesymistow lub osobo od ktorych bije '' negatywna energia'' czuc frustracje " Ja tam jestem w życiu realistą.

"Po waszych wypowiedziach widze ,ze nie macie zadnych przyjaciol ( malo kobiet lubi samotnikow) " To dziewczyna chce być ze mną czy z moimi przyjaciółmi? I wszystko jasne. Starannie dobieram sobie ludzi z jakimi przebywam i to, że nigdy nie było ich wielu to zaleta.

Gość katia79
po co sie czepiacie prawiczków, przecież to są normalni ludzie idiotki jedne. I najcześciej oni są dużo mądrzejsi od innych, bardziej na pewno wartościowi. Zamiast to docenić to wy sie naśmiewacie jakby miarą człowieka było to z iloma kobietami sypia. Ja dziewicą nie jestem ale o wiele bardziej wartościowi są dla mnie właśnie prawiczki, gardzę za to facetami traktującymi Kobiety jak przedmioty. One na pewno nie sa dumne ze związków z takimi fagasami. Jak taki fajny prawiczek znajdzie sobie kiedyś szanującą się dziewczynę to będzie ona na pewno z nim szczęśliwa. Dla mnie stworzenie z partnerem związku oznacza przyjaźń, zaufanie, szacunek. I właśnie nasze forumowe prawiczki bardziej to doceniają. Dlaczego Człoweik, który ceni pewne wartości jest tu wyśmiewany a takie osoby, które bluzgają i nic sobą nie reprezentują sa traktowane normalnie??? Oni są najnormalniejsi w świecie, są lepsi od puszczalskich lasek i od bzykającyh wszędzie facetów. A są prawiczkami dlatego że w rzeczywistości dziewczyny reprezentują sobą niski poziom (lub nie reprezentują go wcale) tak jak tutaj na kafeterii. Jakbym spotkała w rzeczywistości prawiczka, który by się do tego mi przyznał to osobiście wycałowałabym go za to co sobą reprezentują. Dziewczyny wy macie jakieś naprawdę zryte berety zeby naśmiewać się z czegoś co powinnyście docenić u drugiego człowieka. Świat schodzi na psy. Oni są o wiele lepsi od Was. A no i na forum bez nich byłoby nudno. Prawiczki uwielbiam Was!!! :)

Gość katia79
Bo tak jest. Ludzie nie potrafią docenić pewnych rzeczy niestety.

Gość katia79
Nie ma za co Looooserku. Mnie poprostu denerwuje wszechobecne chamstwo i prostactwo, jakby wyznacznikiem mądrości życiowych było z kim i ile razy się sypiało. W sumie poniekąd jakimś wyznacznikiem to jest ale raczej w odwrotną stronę: puszczalskie kobiety są niestety często wulgarne i prymitywne, jest mi wtedy wstyd że jestem Kobietą, bo tak jak je widzą faceci tak właśnie są traktowane i one i nawet te fajne dziewczyny. Męzczyzni ich nie szanują, a później jest płacz i zgrzytanie zębów, jakby zapomniały że same są sobie winne...