Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znacie takie osoby?

znacie dziewczyny uzaleznione od swoich facetow?

Polecane posty

Gość znacie takie osoby?

Jedna moja kolezanka ma faceta kompletnego gbura, ktory praktycznie nie ma znajomych i nie dziwie sie... jak do niej przychodizmy w odwiedziny ( ok raz na miesiac ) i ona akurat tam jest a rpzychodzi do niej codziennie to wyraznie widac ze ejst zly ze tam wogole jestesmy. Ostatnio mowila, ze chyba rzuci studiam-jest na 3 roku anglistyki- bo facet jej powiedzial, ze te studia sa bez sensu i przez nie ona nie ma czasu dla niego. Nie mozemy przemowic jej do rozumu aby tego nie robila, jej rodzice tez ( oni za chlopakiem raczej nie przepadaja, zreszta jak praktycznie wzyscy ) mowi ze jestesmy zazdrosne, normalnie ma klapki na oczach. Inna kolezanka z pracy ciagle robi problemy gdy ma rpzyjsc do pracy na popoludniowa zmiane ( pracujemy na dwie zmiany ) od pol roku odkad ma faceta, bo popoludniami spotyka sie z facetem, reaguje wrecz histerycznie, szczegolnie jezeli ma przyjsc do rpacy w weekend. ale rpzeciez my nie ebdziemy tylko pracowaly w weekendy i na popoludniowe zmiany aby ona mogla praowac rano i miec te weekendy wolne, a tez przeciez jestesmy w zwiazkach. Zawsze byla taka elegancka ( jestesmy recepcjonistkami w hotelu ) a teraz praktycznie rpzestala sie malowac, i chce sciac wlosy bo jej chlopak tak chce....on chyba chce z niej zrobic jaks brzydule za ktora zaden facet sie nie obejrzy. Skad sie bierze taka obsesja na punkcie facetow? panicznie boja sie ze faceci je zostawia ? nie rozumiem tego

Gość jater
ja tez jestem w pewnym st uzalezniona niestety