Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olka92222

slub w wieku 19lat? Prosz. O zdanie doswiad.

Polecane posty

mam 19 lat narzeczony 24. W wigilie mielismy zareczyny, rodzice sie ucieszyli. Teraz myslimy o slubie za ok 1.5roku. Jakie macie o tym zdanie?

Gość skoro pytasz o takie rzeczy na
forum, to znaczy ze brakuje ci sporo lat zeby dojrzec do malzenstwa :o🖐️

Gość P@nna Nikt
Stanowczo odradzam , dajcie sobie jeszcze czas ( chyba ,że dzidziuś w drodze , chociaż to też nie powód do ślubu), za 10 lat będziesz znudzona małżeństem , poczujesz ,że cos ci prze palce uciekło .

Gość loiy
tak- ze to o wiele za wczesniej i najrpawdopodbniej w wieku 22lat bedzie juz rozwodka....

Gość ja mam takie
że to za wcześnie dla ciebie. Za półtora roku ślub w wieku 20 lat... dopiero dorosłe życie się zaczyna, a tu już ślub, ale jak chcesz.

Gość monia 19 lat
Hmm ja myślę ze dosyć szybko, że człowiek tez sie musi wyszaleć bo potem będzie uciekać, gdzieś już w związku. A jak długo razem jesteście ? Bo ja ze swoim 3 lata i on nawet mi się nie oświadczył :/

Gość jak mam takie
że to za wcześnie dla ciebie. Za półtora roku ślub w wieku 20 lat... dopiero dorosłe życie się zaczyna, a tu już ślub, ale jak chcesz.

Gość monia 19 lat
Hmm ja myślę ze dosyć szybko, że człowiek tez sie musi wyszaleć bo potem będzie uciekać, gdzieś już w związku. A jak długo razem jesteście ? Bo ja ze swoim 3 lata i on nawet mi się nie oświadczył :/

Gość monia 19 lat

Gość njuuumki
pod warunkiem ze przed ślubem pomieszkacie ze sobą przynajmniej rok czasu i po ślubie zdecydujecie sie na dziecko nie wczesniej niż po 2 latach wtedy będzie super:D

Gość njuuumki
pod warunkiem ze przed ślubem pomieszkacie ze sobą przynajmniej rok czasu i po ślubie zdecydujecie sie na dziecko nie wczesniej niż po 2 latach wtedy będzie super:D

Gość mam to w dupie :)
.

Skoro masz 19 lat, to za 1,5 roku będziesz miała 20,5. Jeśli do tej pory będzie Wam się dobrze układało, to czemu nie?

Gość njuuumki
jeżeli tylko zamieszkacie ze sobą przynajmniej na rok przed ślubem i będziecie się starać o dziecko nie wcześniej niż 2, 3 lata po bedzie ok :D

Gość aska92222
ja mysle ze to zalezy od dojrzalosci. Znam go od dziecka bardy sie kochamy. Rodzic tez brali slub w tym wieku, nie jesteo w ciazy. Po prostu b. Go kocham.

Gość aska92222
tym bardziej ze nie kłocimy sie bardzo dobrze sie dogadujemy. A jesli chodzi o zamieszkanie po praktycznie wiekszosc swojego czasu jestem u niego. Spedzamy duzo c9asu razem. A on mysli bardzo przyszj6sciowo. Juz odkladamz na slub.

Gość laki laki
jesli naprawde chcesz to czemu nie, tylko po co pytasz sie na kefe??to zle miejsce na takie pytania, porozmawiaj lepeij z koleznka. ja osobiscie nie bralabym w tym wieku slubu a te rady typu najpirw pomieszkaj rok nie bierz na powaznie

Gość aska92222
nie mam kol z ktora mozna bylo by normalnie pogadac:( no a c do zamieszkania razem tez mam to zdanie co ty. I moj narzeczony tez zreszta.

Gość aska92222
i tak zrobie po swojemu ale dzieki za zdania. Kocham go i wyjde za nieg:)

Gość CiemnowlosaDziewczyna
Jesli kochasz tego chlopaka i zalezy ci na nim a tym bardziej chcesz spedzic z nim reszte zycie to czemu nie :d

Gość aska92222
kocham go najbardziej na swiecie. To moja pierwsza milos i mam nadzieje ze ostatnia. Moi rodzice bardzo sie ciesza, dobrze nam zycza. Mama w czasie zareczyn sama sie poplakala ze wzruszenia:) dogadujemy sie. Mysle ze doroslam juz do tego. Kiedys wiecznie imp byly mi w glowie ale od kiedy go pozna5am liczy sie tylko on!

Gość aska92222
a co tak sie burzysz? Widze ktos tu ma problem ze soba cos ci sie nie podobato sie nie wypowiadaj

Gość aska92222
halo

ślub w tym wieku...dla mnie to nawet smieszne nie jest... dziewczyno,ja mam 21lat i teraz bym sie w zyciu na slub nie zgodzila,poznaj troche doroslego zycia,wyszalej sie,bo bedziesz za rok zalowala,ze kolezanki sie bawia,a Ty nie mozesz,bo jednak zycie po slubie juz inaczej wyglada...