Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mwmmdsa

jestem chudy, nie podniecam mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość mwmmdsa

wzrost 175 a waze ledwie 60kg co zrobic?i wiem ze dlatego nie podniecam mojej dziewczyny, staram sie jak moge, jestesmy ze soba juz 4 lata, gdy sie kochamy zawsze w pewnym momencie czuje jakby byla nieobecna i czeka az skoncze

Gość uiop
no i co ztego ze jestes chudy ja lubie szkapy

Gość Stary Mnich Prawde Ci Powie
Lepiej ze jestes chudy , niz gruby.

chudzi faceci nien sa atrakcyjni to fakt. jezeli nie jestes chory jesz normalnie to poprostu masz taka budowe ciala i tyle. moze zacznij brac jakies odzywki dla sportowcow troche silowni i nabierzesz troszke masy.

chudzi faceci nien sa atrakcyjni to fakt. jezeli nie jestes chory jesz normalnie to poprostu masz taka budowe ciala i tyle. moze zacznij brac jakies odzywki dla sportowcow troche silowni i nabierzesz troszke masy.

Gość ythjjjj
Nie przejmuj się, mój chłopak ma 175 cm i waży 54 kg. Mi to nie przeszkadza, bo Go kocham- nie wygląd najważniejszy. A nawet całkiem mi się podoba bo ma ładną buzię. Jedz dużo, chodź sobie na siłownię- będzie dobrze :) Jak jesteś dobrym człowiekiem to wszystko inne ma mniejsze znaczenie ;)

chudzi faceci nie sa atrakcyjni . jezeli jestes zdrowy jesz normalnie to poprostu masz taka budowe ciala i tyle. nic nie zrobisz. moze pomoglyby jakies odzywki dla sportowcow zeby nabrac troche masy. ale skoro jestes z nia juz 4 lata to chyba na poczatku musiales sie jej podobac . wiec co juz przestales?

Gość lalalalalalla prosiaczek
nie lubie chudzielców... blee. przytyj troche. chudzi nie sa podniecajacy ani troche. kto by chcial sie przytulac do kosci...;/ idz na silke, jedz duzo to sie dziewucha zajara ;p

Gość a może,,,,
... a może Twoje dziewczyna jest za gruba a nie Ty za chudy..

Polecam sklep internetowy z suplementami i odżywkami dla sportowców i nie tylko. Można znaleźć odżywki na masę jak i suplementy pomagające schudnąć. Dla każdego coś dobrego - www.twoje-odzywki.pl