Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złabardzozła

to się wyżalę- a co

Polecane posty

Gość złabardzozła

Zaspałam, mam nędzną pracę w sklepie monopolowym, zapierdzielam do 22, na rachunki mi nie starcza, zajebali mi dzisiaj telefon, mąż mnie zdradza, jestem w ciąży, u fryzjera pół roku nie byłam bo mnie nie stać, i sama jestem nie mam na kogo liczyć...

Gość pestka słonecznika
Mąż Cię zdradza a Ty w ciąży ? :-0

Nie ciekawa sytuacja , ale możesz wiele rzeczy zmienić w swoim życiu. Możesz rozwieść się z meżem i żądać alimentów później , możesz szukać lepszej pracy ,możesz zrobić studium żeby mieć lepszą pracę lub cokolwiek , możesz iść do rodziców na jakiś czas jeśli masz taką możliwość lub do innej rodziny czy znajomych. jak znajdziesz prace i bedziesz po rozwodzie możesz o siebie zdabać i szukac kogoś nowego nawet kochanka na pewien czas jeśli chcesz Jak się postarasz wszystko się ułoży..

Tak naprawde możesz wiele rzeczy tylko musisz zacząć robić jakieś kroki żeby było lepiej. nie mówię ,że od razu wszytsko będzie ok ,ale próbuj ,a w końcu się uda . NIe bój się pewnych decyzji jak np rozwodu

Gość złabardzozła
oj bez przesady, że mąż dyma ładne kochanki, ona brzydka jak noc 20 lat starsza i gruba, ale o gustach się nie dyskutuje. Zdradził mnie rok temu dopiero niedawno się dowiedziałam, byłam juz w ciąży, a to początek ciąży więc nie jestem jakaś zaniedbana.

Gość ehhhhhe
rozpędz się i z całej siły pierdolnij w mur a może do jutra ci przejdzie

Gość szalona wariatka
...a PO NOCY PRZYCHODZI DZIEŃ, A PO BURZY SPOKÓJ.......