Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak f temacie

jakie byly wasze smieszne powody zerwania?

Polecane posty

Gość jak f temacie

mhm?

Gość grazkaaa
W sumie ciężko to nazwać rozstaniem, ale zakończyłam raz znajomosć, bo facet nie umiał całować. Po raz pierwszy pocałunek wydał mi się obrzydliwy zamiast podkręcić, a najlepsze jest to, że wydawało mi się, że się juz zauroczyłam na dobre, a w tamtej chwili czar prysł zupełenie:/ Zdarzyło mi się też zerwać znajomość, bo facet miał obrzydliwą manierę zdrabniania wyrazów (WTF). Strasznie działało mi to na nerwy.

Gość To normalne..
[zgłoś do usunięcia] grazkaaa - kiedyś też mi się wydawało, tak jak tobie, że to żenujący powód. Ale gdzieś czytałam, że to normalne. Jakieś przeciwciała, czy cos w ślinie ... Też miałam identycznie.. Ja i koleżanka wpatrzone w faceta. Siedzę sobie na plaży, on podchodzi i mówi jak bardzo chce mnie poznać. Wszystko pięknie, ładnie... Wpatrzony we mnie jak w obrazek.. aż mnie pocałował.. Ale mnie obrzydzenie wzięło... On poszedł po drinki .. a ja zwiałam .. :P

Gość grazkaaa
Nie wiedziałam o tym, to ciekawe, może rzeczywiście tak było, miałam tak raz w życiu tylko:) Za to mojego obecnego uwielbiam całować, smakuje mi jak nikt inny :D

W sumie to nie byliśmy parą, było kilka randek. Koleś mega zakochany w sobie, myślał, że uważam go za księcia z bajki. Wolałam się ulotnić.

Gość To normalne..
grazkaaa - pocałunek zawsze zdradza, czy będzie coś więcej ... :)

Bez kitu, ale to prawda. Jak tez raz tak mialam. Facet w ogole nie potrafil sie wczuc tylko na sztywno wpychal jezyk do buzi. I calowal sie z otwartymi oczami co mnie wkurzalo hehe

Gość JA zerwałam..
Jak byłam młoda. Powodem było " bo wszystko się za szybko toczy".. napisałam to liście x lat temu. A tak naprawde nic sie nie toczylo, widzielismy sie 4 razy, musialam coś wymysleć. Ale to za gówniarza. ;P

"I calowal sie z otwartymi oczami co mnie wkurzalo hehe" Całowanie z otwartymi oczami to jakaś porażka. Miałam raz takiego delikwenta, rozpraszało mnie to jak cholera, więc mu grzecznie powiedziałam żeby przymknął oczy, ale całować nie powiem potrafił.

Gość dkolckdlc
a mnie zostawil smsem, jego wiek 31 :O chyba za: brak doswiadcznia nieumiejetnosc calowania i robienia loda, przytulania... ale co mialam mu powiedziec, ze jest moim 1 w wieku 27l? :(

Gość moj byly chlopak
mowil mi jak bylismy razem ze na dlugo przede mna spotkal sie z dziewczyna i myslal ze cos z tego bedzie, ale po jednym spotkaniu juz do niej nie zadzwonil ja mowie czemu jak byla ladna aon: bo przyszla na spotkanie w sandałąch:) i to byla taka czerwona plachta na byka