Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desmond

Mój chłopak ma HIV

Polecane posty

Gość Desmond

Witam, mam 22 lata, mój chłopak 28 lat, spotykamy się od 4 miesięcy, wczoraj zaprosił mnie na kolację a później u niego w domu powiedział, że ma HIV, zaraził się 10 lat temu od uwczesnej dziewczyny, nie wiedziałam co mam powiedzieć, w końcu po kilku minutach ciszy powiedziała "muszę już iść" i wyszłam, nie miałam pojęcia jak się zachować, dzisja Michał zadzwonił do mnie i poprosił o rozmowę, spotykamy się jutro a ja mam pustkę w głowie, nie wiem zupełnie co mam powiedzieć, o co pytać, nie chce mówić o tym nikomu z rodziny ani przyjaciołom, dlatego tutaj proszę o radę, wsparcie.

Gość aga91xx
Zastanów się, czy go kochasz, i czy jest on tym jedynym. Jeżeli jedno z tych pytań brzmi 'nie', to odpuść go sobie. Jeżeli nie jesteś pewna, to bądź z nim, by się o tym przekonać, tyle, że bez zbliżeń (by uniknąć możliwości zarażenia). PS. Widać, że to uczciwy facet, bo nie ukrywał tego

nie lubię niedziel- co się tak bulwersujesz? dziewczyna była w szoku, co ty byś powiedział? "fajnie, zjedzmy coś"?

Gość Desmond
dodam że ma na imię Mobuku,jest czarny jak węgiel i ma 24cm :classic_cool:

Gość Desmond
aga91xxx, bardzo go kocham i zawsze się przy nim czułam bezpiecznie, ale po prostu się boję i to chyba nie powinno dziwić, podszywaczom dziękuję

Gość Desmond
Szkoda mi będzie się rozstawać tym bardziej że jego czarne 24cm zaspokajało mnie lepiej niż dwóch Polaków na raz :(