Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dessperatka21

za miesiac robie 5 operacji plastycznych

Polecane posty

Gość dessperatka21

mam siebie dosc. Chce wygladac atrakcyjnie i w dupie mam gadanie zeby sie zaakceptowac. O dziwo mowia to brzydale. Pozatym chce wygladac inaczej, nigdy sie sobie nie podobalam. Bylam ladna jako dziecko...teraz? Eh robie najpierw podniesienie brwi, tydzien pozniej liposukcje podbrodka , powiekszenie ust i korekta nosa podczas jednej operacji. Na koniec tj.poczatek kwietnia najgorsze czyli biust

Gość jgjh
ja tez robię ale dopiero za dwa lata biust, zbieram kasę. wcześniej zrobię tez podniesienie brwi i nos. a u kogo to robisz? boję się tych brwi najbardziej. ile masz lat?

Gość dessperatka21
21. Biust u brzuchanskiego w czechach brwi podnosze nicmi serdeva- to u tego lekarza gumkowskiego ,ten od hanny bakuly....boje sie ze cos spartaczy,ale jestem zdesperowana.nie moge patrzec na moje oczy :o revolver- czemu nic nie da? Wiem ,ze to zycia nie zmieni ,chce byc po prostu atrakcyjna .najwyzej bede zalowala wydanej kasy

Gość jgjh
ja mam 20. napiszesz po tych niciach o efekcie? mam w pamięci bakułę, ale nici kuszą.

Gość jgjh
ja też mam oczy masakra. bleee. myslałam o implantach endotine, ale pisałam z inną dziewczyną i efekt był marny.

Gość jgjh
i co gumkowski jakie zrobił wrazenie na konsultacji?

Zobacz sobie zdjęcia Heidi Montag, może to da Ci do myślenia Poza tym jeśli myślisz, że operacje plastyczne Cię zmienią (nie mówię o wyglądzie) to się grubo mylisz. Problem tkwi w Tobie,w Twojej głowie, a nie w wąskich ustach czy garbatym nosie

Gość jgjh
napisała, ze chce byc atrakcyjna, ludzie zdają sobie sprawę, że nagle się ich życie nie zmieni o 360 stopni.

Gość jgjh
autorko pamiętaj tu zajrzeć i opisać co i jak:) albo może dam Ci mail? zebys nie zapomniała...

Gość dessperatka21
napisalam przeciez...wiem,ze moje myslenie sie nie zmieni ale lepiej byc troche ladniejsza niz przecietna. Zadnego sponsora nie mam,zbieralam od liceum, dziadkowie mi dali a reszte pozyczyli rodzice. Wszystko wam sie z prostytucja kojarzy ? Te nici wszczepia sie przez centymetrowe naciecie we wlosach,do kosci sa mocowane, rozmawialam z jedna dziewczyna na beauty i jest zadowolona,1 dzien byl jedynie najgorszy bo te ranki saczyly sie ...fu:p o endotine slyszalam ale na wizazu dziewczyna to miala .nie pomoglo i ma dziury we wlosach. Gumkowski byl ok odrazu chcial mi to robic na konsultacji :D nie wiem czy u niego to zrobie mysle jeszcze nad shihoulette u dr bromy

Gość jgjh
a taki zwyczajny lifting? my chyba za młode na to jesteśmy?

Gość dessperatka21
na pelen lifting nikt sie nie zgodzi bo nie ma co podciagac :P Pytalam bromy o tzw. Lifting modelek czyli same skronie, ale ...oczy wtedy wygladaja jak kocie. Mi sie to nie podoba. Najgorsze sa te oczy i tlusty podbrodek :( a mam niedowage eh

Gość jgjh
no ja też nie chcę takiego kociego oka.

Gość jgjh
ja to mam nadwagę, a podbródka nie mam:P ale liposukcję brzucha to bym sobie zrobiła:D póki co ćwiczę i dietę trzymam;)

Gość taaaaal,,,,
a potem chodzą panienki ,ktore mowia '' lecą tylko na moj wyglad'' nie przesadzasz troche ? Usta , nos , cycki itp ?:O

Gość dfgde
i jak po operacjach?;)