Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GabiŚ

Czy moje dziecko waży za mało ?

Polecane posty

Gość GabiŚ

Moja córcia waży 5,5 kg - ma 4 miesiące. Czy to mało? Jest raczej drobną dziewczynką (zresztą ja też do wielkich i grubych nei należę). Ile ważą wasze dzieci?

Gość panienkazokienkawedfghbnjm
wszystko zależy od wagi urodzeniowej moja była malutka ważyła 2kg teraz ma 4 m-ce i ma 4,2 kg wg lekarzy wszystko ok

Gość xxxxxxyyy
Moja w tym wieku podobnie wazyla - byla drobna, zreszta nadal jest raczej drobna i o zrobic taka uroda, jak jest zdrowa i przybiera w swoim tempie na wadze to nie sie nie martw, szczegolnie, ze na sile dziecka nie utuczysz genow nie zmienisz a sterydow na wzrost tez nie podasz, Najllepiej nie porownywac wagi dzieci - tylko ie gorzej poczujesz jak ktos ci np, napisze , ze jego 9 kg wazy . Male tez jest piekne, a dziecko nie prosie na mieso go nie chowasz:)

Gość GabiŚ
Dzięki za pocieszenie :).Właśnie tym się najbrdziej stresuję, widząc że inne dzieci w tym wieku po 8kg już ważą. Moja mała do tego ma całkiem ładny wzrost co się przekłada na to, że dla mnie wygląda trochę chudo ;)

Gość xxxxxxyyy
Widocznie taka juz jej uroda , ale naprawde nie ma co sie martwi a tym bardziej wpadac z tego powodu w kompleksy - czasem to sie mozna faktycznie zalamac, gdy sie od innych ciagle slyszy ale malo wazy, albo ale malutka (moja byla przy tym krotka:) ) - ja dyskusje ucinalam mowiac - moze i mala jest, ale za to jaka sliczna:D.

Gość anabetta
Na pewno nie za mało.