Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rydygier

Czy znane są wam przypadki, że samotne ...

Polecane posty

Gość Rydygier

... mamy świadczą usługi seksualne różnym panom aby utrzymać siebie i potomstwo?

Gość Rydygier
Albo sobie dorobić do pensji....?

Gość Rydygier
Jestem kobietą. Jestem w bardzo trudnej sytuacji, poznałam fajnego chłopaka, który zakochał się we mnie i akceptuje moje dziecko. Niestety nie stać go żeby mi pomóc. Dostałam propozycję od pewnego faceta, ale mam wielkie moralne opory. Z drugiej strony mam już dosyć wiązania końca z końcem, ledwo, ledwo z miesiąca na miesiąc....

Gość żuliana
jestem kobiet moj były odszedl bo sie zakochał.zostawił mnie i dzieci.nie zostawil.wyrzucil z domu,zabrał wszystko,a ze dom jest na jego rodzicow ,moge sobie nic zrobic :O harujękilkanascie godzin fizycznie,mam na chleb,opłaty ,drobne przyjemnosci ,cos dla dzieci.nie narzekam. jedna zasada-jak ma sie godnosc,nie bedzie sie doopą zarabiało :O

chcesz zmarnować szanse na posiadanie normalnej rodziny? Poszukaj sobie jakiejs uczciwej pracy, moze pomyslcie o wyjezdzie za granice. Kiedys mozesz bardzo żałować swojej decyzji

Gość Rydygier
Czuję się podle nawet jak o tym myślę...:( Mój chłopak chyba coś widzi po mnie... unikam jego dotyku, jednak bardzo lubię jego towarzystwo.... jeszcze nic nie uczyniłam strasznego a już czuję się jakbym go skrzywdziła...

Gość a ja mieszkam w małym mieście
Pewnie i są takie kobiety, trudno je potępić... sądy powinny przyznawać takie alimenty na dzieci od ich ojców, żeby kobiety nie musiały tak się poniżać

Gość Rydygier
Ehhhh....