Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lovelinka

gówniarze

Polecane posty

jakieś gówniarze pod moim domem puszczają właśnie petardy. Dzwonić na policję o zakłócanie spokoju czy iść do nich?

jestem kobietą! Mój mąż pójdzie ale co z tego jak oni się go nie boją i wyśmiewają go jak pójdzie, bo już taka sytuacja miałą miejsce nie raz a potem rzucają śmieci na nasze podwórko i wysmiewają się ze mnie i mojej rodziny

Gość cos tu chyba nie gra
dzwon po polizei jest ustawa,ze fajerwerki mozna chyba do 4 stycznie, pozniej kara

nie odpowiem na te głupie komentarze Mój mąż jest normalny ale te dzieciaki nie, jeden raz próbował podpalić szkołę ale rodzice pojechali, powiedzieli że ich synek tego nie zrobił i na tym się skończyło

Gość najmadrzejsza monissssss
niech maz spuści porzadny wpierdol jednemu z nich

wpuści jednemu wpierdol to przyjdzie jego 120 kilowy i 2 metrowy tatuś i zrobi to samo mężowi. Raz mąż zadzwonił do matki jednego z nich i powiedział co robi synuś na drodze powiatowej ( rzucał kołpakiem za samochodami) to jego mamusia powiedziała: "mój Wojtuś jest na drodze publiczej i może robić co chce".

a jak zadzwonię na policję to potem przyjdą i dom mi podpalą albo psa otrują

No to na cholerę ten temat? Pytasz się, czy iść do nich po czym piszesz, że smieją się z Twojego męża, więc to odpada; potem piszesz, że jak zadzwonisz na policję to otrują Ci psa. Siedź w domu i dupy nie zawracaj 🖐️