Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupilemautpppgg

kupilem takie auto

Polecane posty

Gość kupilemautpppgg

Infiniti g35 2007 silnik 3,5v6 benz 300koni dalem ok80tys podoba wam sie? widzial ktos taki model u siebie w miescie bo mi sie wydaje ze to rzadko spotykany samochod. wklejam link jak mniej wiecej wyglada(moj ma inny kolor) http://www.youtube.com/watch?v=lXLngscsWb0

Gość racja racja
szału nie ma

Gość co to za wynalazek
i ile toto pali?

Gość kupilemautpppgg
17 w miescie na trasie 13-14:) ale sta mnie na paliwo wiec nie ma problemu,fajnie przyspiesza.

Gość racja racja
v6 300 kucy i ty myślisz ze Ci 17 spali, ale ty głupi jestes po pierwsze ze shit kupiłeś a po drugie to chyba spalanie katalogowe

Gość ehhhhhe
ale masz mażenia zejdż na ziemie i zobacz czy twój trabant jeszcze stoi

Gość kupilemautpppgg
jakie marzenia jak nie wierzycie jutro wkelje zdjecie przy aucie:) bo dzisiaj juz mam w garazu:)

Gość parlamentny
podatek już zapłacony ? czyli już można pług podłączyć i na wiosnę w pole :) bo na polskie drogi to się nie nadaje

Gość kupilemautpppgg
pierdolisz od rzeczy

Gość co to za wynalazek
chłopie jak ci się żarówka spali, to kredyt weźmiesz na jej wymianę :P kto kupuje takie auta?

Gość sddfdfasdfasf
No fajny fajny,tylko nie w tym kolorze co na filmiku. A widziałem je na ulicy,ale bardzo rzadko,wiec może powiedzieć że oryginalne :P

jezdzilam takim niestety krotko :( zajebiste autko, moj chlopak sprowadzil je ze stanow na sprzedaz ale zainteresowanie bylo male - ogromne koszty utrzymania itd... w kazdym razie poszlo, takze w zachodniopomorskim jedno jest ;)

Gość racja racja
jak kupił to pewnie jakiegoś topielca ze stanów. Sprawdz czy gdzies złota rybka w tym samochodzie nie została

Gość deszcz pada nuddy
faktycznie rzadkospotykany. ma takie charakterystyczne żaluzje na przodzie i znak na nich.

Gość sdewas
jakie marzenia .. Auto jak auto.. Mi sie podobają bentley continental .. A ten infiniti taki sobie

Gość assasin
a zjakiej marki się to wywodzi

Gość kupilemautpppgg
co to za wynalazek zarabiam duzo ,nie napisze ile bo nie o to tutja chodzi ,kupujac takie auto biore pod uwage wszelkie przeglady ,wymiane czesci eksploatacyjnych itp. Na paliwo wydam miesiecznie 1000-1500zl i sie swiat nie zawali.

Gość stefanpolaczekcfaniaczek
kiedyś takie oglądałem ogólnie to nissan 350z taki bardziej luksusowy ,ciężko ci go będzie sprzedać potem, widziałem już takie za ok 35tyś.

Gość sddfdfasdfasf
szał ciałłłł O to może to twoje widziałem :P

Piekny samochod , amerykance sa naprawde ladne , a jak z czesciami w PL ? :)

Gość kupilemautpppgg
mozna serwisować w Nissanie a jak cos powazniejszego to infiniti warszawa

Gość racja racja
ja bym wolała c klasa V8 6,2 litra, 457 koni , niż takie amerykańskie wynalazki, one są fajne do jeżdzenia po hot-dogi

Jeśli stać Cie na utrzymanie to super. Nie pytaj innych o zdanie, samochod ma się podobać przede wszystkim Tobie ;)

Gość kupilemautpppgg
zapominalska masz racje mi i żonie;) chociaz zona mowi ze za bardzo zrywny lekko gaz ,ma 5,6 do 100

Gość sddfdfasdfasf
szał ciałłłł To całkiem możliwe bo pamiętam to zdarzenie jak przez mgle i podobno oszołomiony jeszcze walnąłem głową w stojący przy drodze znak :P Już wiem przez kogo :P

sddfdfasdfasf ___ no to wszystko jasne, juz sie znamy ;) a tak calkiem serio to fura jest naprawde fajna, dla bogaczy - to fakt, ale któż takim ma bronic? :) obok limuzyny autora przywiezlismy wtedy Infiniti w opcji terenowe, jeszcze wiekszy szał,żal sie bylo rozstawac :P http://otomoto.pl/infiniti-fx-35-rwd-okazja-full-opcja-C13137062.html

Gość sddfdfasdfasf
szał ciałłłł A ten suv infiniti mi się kompletnie nie podoba,no może przód nie jest zły no i oczywiście silnik od nisana 350 też daje radę,ale ogólnie to jest strasznie brzydki. No ale jak to mówią są gusta i guściki :P