Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka pieroku

Lek na stres w czasie zajęć...

Polecane posty

Gość studentka pieroku

Witam, Czy znacie jakieś DOBRE leki, ziołowe, które pomogą mi się wyluzować przed zajęciami? Jestem studentką 1 roku i przed zajęciami jestem zawsze troche zestresowana (na zajęciach bardziej bo jest szansa że zostanę wywołana do odpowiedzi itd) i zawsze się tym stresuję, chodzi o występowanie przed większą ilością osób... nie chce niczego co sprawi że się uspokoję do tego stopnia że będę chciała spać i będę miała wszystko gdzieś, tylko czegoś co sprawi ze nie będzie mi niemiłosiernie mocno serce biło jak mi kazą coś powiedziec... będę wdzięczna za wszelkie rady (tylko nie psych bo tych mam po dziurki:P)

Gość studentka pieroku
podnosze...

Gość mikki99
Spróbuj melisany closterfrau

Gość studentka pieroku
podnosze, melisana jest bardzo dobra aczkolwiek nie jestem w stanie jej pić gdyż jest ohydna:( dlatego wolałabym jakieś tabletki jednak... będę baaaaaardzo wdzięczna za pomoc

Gość fgfgfdgfgdf
a ja proponuje kielicha zamiast... działa rozluźniająco :D

Gość studentka pieroku
myślałam o tym :P ale może jednak nie przed zajęciami....:P

Gość studentka pieroku
podnosze, wciąż...

Gość mjuuugdahvhv
kup sobie valerin mite (ale ten bez kozlka). Może nie od razu zadziala, ale ja bralam 3 tyg ( a mialam duzo stresu w tym czasie) i powiem szczerze ze sie wyciszylam, potem bralam znowu, a teraz juz nie musze :) Powodzenia :)

Gość studentka pieroku
tylko że wiesz ja tak na ogół się nie stresuje, po prostu mam ogromnego stracha przed każdymi zajęciami i np.nie jestem w stanie się wypowiedzieć na zajęciach nie mówiąć o przygotowaniu jakiejs prezentacji czy cos w tyms tylu bo po prostu się boję. Potrzebuję czegoś co zatrzyma moooocne bicie serca i tym podobne. No i coś co będzie działać po zastosowaniu..

Gość studentka pieroku
up