Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amerykanka11111111111

USA

Polecane posty

Ktoś tu napisał, że chciałby mieszkać w Hiszpanii. Mnie się całe życie marzy przeprowadzka do USA. Mam tam rodzinę i wiem, że dobrze im się żyje, mimo kryzysu, który Stany Zjednoczone mocno odczuły. Mam dobre wykształcenie i zawód, który na bank się tam sprawdzi... nabywam jeszcze tylko doświadczenia i kiedyś... spełnię swoje marzenie:) PS Polskę też oczywiście kocham:)

Gość eeee nie chce nic mowic
ale wiekszosc dyplomow zdobytych poza USA mozna sobie do dupy wsadzic ;/

Gość interestiiing
a na jakiej wizie planujesz wyjechac? ja mieszkam w usa i powiem ci ze ciezko i maja dosc imigrantow, niewazne z jakim wyksztalceniem amerykanie nie moga znalezc pracy, rynek nieruchomosci poszedl w piiiiiiizdu ludzie laduja na ulicy wiec pytanie, po co tu chcesz? no i na jakiej wizie ;)

Na jakiej wizie??? Jeszcze nie wiem, bo planuję za 2 lata wyjechać. Jestem świeżo po studiach i pracuję dopiero 3 miesiące w zawodzie. Oprócz tego chcę porobić kursy i certyfikaty, które podniosą moje kwalifikacje. Na razie jeszcze dokładnie nic nie planuję, skupiam się na tym aby tutaj jak najwięcej zrobić, co mogłoby zaprocentować kiedy już wyemigruję. Ameryka była moim marzeniem już od wielu lat... może mi doradzisz coś odnośnie wizy, o którą najlepiej się starać? A może do tej pory znów Polacy będą mogli brać udział w losowaniu zielonych kart!?

Gość debilka1234567890
Ja w USA nie chciałabym mieszkać. Tam podobno ładują konserwanty do jedzenia, że chleb po tygodniu jest świeży jak pierwszego dnia. Owoce i warzywa są modyfikowane genetycznie. Moją znajomą cały czas bolał brzuch, gdy tam była.

Zrobiliście mi z tematu śmietnik :(