Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesclia PM

SUKNIA slubna

Polecane posty

Gość mikusinkowa
z kremową wstążką, a suknia ecru lub złamana biel, ta niebieska wstążka taka trochę nie na ślub jak dla mnie

Gość mikusinkowa
a tak w ogole zapomnialam dodać suknia pierwsza klasa, sliczna

Gość fgr
jak jesteś blada to ecru. wstązkę kremową albo wcale. sukienka śliczna.

Gość szczesclia PM
hmm wiecie co mysle nad solarium tzn nie chce wygladac jak poludniowy typ kobiety ale uwazam ze moglabym byc troszke "ciemniejsza" kurcze w glowie mi bialy jesli pojde na salarium hmmm doradzacie mi ecru mierzylam kiedys no faktycznie nienajgorzej taki mam teraz odcien skory i tak w ecru wygladam http://www.voila.pl/288/uc8lq/index.php?get=1&f=1

JA zdecydowanie wybrałabym biała żeby Twoja skóra troche sie odznaczała bo w tym ecru dopiero bedziesz blada.A co do solarium to czemu nie?! nie na mulatke ale tak z 3-4 razy przed samym slubem.Sama jestem blada jak nie powiem co... i równiez nie jestem zwolennikiem solarium lecz przed tym jedynym najpiekniejszym dniem łamie zasady.Po tych paru razach nikt nie zarzuci Ci że przegiełas a sama bedziesz sie czuc komfortowo w tej pieknej czystej bieli :-)SUKNIA ODJAZDOWA

Wstążka koloru sukni, no chyba że masz kamienie jakieś kolorowe w biżuterii albo chcecie zaszaleć i być trendy;P bo mąż będzie miał niebieską koszulę to ty wstążkę i buty itp. Ale proponowałabym raczej klasycznie. Kolor sukni ivory. Ecru wg mnie nie pasuje do Twojego (i mojego zresztą:)) typu urody. Powoduje, że skóra wydaje się niezdrowo żółta.

Gość Inna PM
Niekoniecznie ta biała. Sama jestem brunetką z jasną karnacją i w białej sukni wyglądałam okropnie. Cera stawała się aż przeźroczysta. I miałam suknie w kolorze sukni słoniowej, bardzo jasny ecru. Musisz przemierzyć jakieś suknie krój nieważny w różnych odcieniach i sprawdzić w którym ci najlepiej. A co do wstążki to bym wzięła pod kolor bukietu.