Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhjkgkgk

BIAŁYSTOK-gdzie znajde tansze ubrania ciążowe?

Polecane posty

Gość fhjkgkgk

nie zarabiam az tak duzo a te ubrania sa tak drogie, niedlugo lato i przydaloby sie cos fajnego a nie wiem gdzie

Tak żeby w sklepie to bardzo drogo ;/ w Auchan na Hetmańskiej jest sklep z naprawdę super rzeczami, ale co z tego jak to drogie jak cholera. W Centrum Parku jest też sklep, ale za to badziewie takie, że hej, jak dla starej baby. I to też drogie. Ja radziłam sobie z pomocą Allegro. Można dostać spodnie rybaczki już za 10zł, przynajmniej mi tak się udawało. A na lato to radzę sukienki. Oj tak! W sukienkach było najwygodniej. I to niekoniecznie muszą być typowo dla ciężarnych, bo te to drogie. Po prostu kupujesz kieckę odcinaną pod cyckami i spokój. Nic Ci brzucha nie uciska, ładnie wygląda i przede wszystkim baaaardzo wygodnie. Jak w sukienkach chodziłam do końca października. Później jak było zimniej to zakładałam grubsze rajstopy i cacy. No i tunikowe takie kiecki też są ok bardzo. I to też nie w sklepach dla ciężarnych tylko w zwykłych.

Gość gość
Jak wam wszystko drogo, to jak wy te dzieci utrzymacie... po co w ciaze zachodzic jak wszystko za drogo... na allegro te ciuchy tanie po pierwszym zalozeniu nie nadaja sie do niczego, pod warunkiem ze dostaniesz to co zamowilas.

Gość gość
w białym ciężko coś dostać taniego, ja kupowałam na allegro

Gość gość
ja kupiłam w takim sklepie Internetowym Piękna Mama, ale nie polecam tam zakupów, kupiłam tam sukienkę romance i jest kiepskiej jakości - jak na wysoką cenę, a dostawa trwała bardzo długo.